طرح‌هاي برتر حوزه هنرهاي سنتي کشور ارائه شد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشورمان اعتبار 600 ميليون توماني به طرح‌هاي پژوهشي هنرهاي سنتي اختصاص داده است.

بنابراين گزارش معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌ستي نيز به منظور تخصيص اين اعتبار به طرح‌هاي پژوهشي حوزه هنرهاي سنتي، 15 طرح را ارائه کرده است.

طرح‌هاي ارائه شده از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي از سوي ادارات کل توسعه و ترويج، آموزش و حمايت از توليد، امور بازرگاني و حوزه معاونت مطرح شده است.

پژوهشکده هنرهاي سنتي اعتبار ابلاغ شده را بر روي عناوين پژوهشي در حوزه هنرهاي سنتي سرمايه گذاري مي‌کند.

اين گزارش حاکي از آن است که مطالعه اطلس هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي عشاير زاگرس نشين، تدوين چشم انداز 20 ساله صنايع‌دستي و توسعه يک رشته صنايع‌دستي به منظور ايجاد اشتغال در يکي از استان‌هاي کشور طرح‌هاي اداره کل توسعه و ترويج است.

همچنين اداره کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت نيز پژوهش به منظور بهينه سازي بدنه و لعاب سفال ايران، پژوهش و نمونه سازي محصولات صنايع‌دستي ايران و تحقيقق جهت معرفي حداقل سي نمونه آثار صنايع‌دستي براي ميدان امام اصفهان را مورد توجه قرار داده است.

برپايه اين گزارش اداره کل امور بازرگاني نيز 4 طرح را مدنظر قرار داده که مطالعه و تطبيق سه بازار هدف براي تجارت خارجي، آسيب شناسي مقررات تجارت صنايع‌دستي در 50 سال اخير و مطالعه راه اندازي بانک اطلاعات سفال و توليد از جمله طرح‌هاي ارائه شده است.

حوزه معاونت نيز طراحي سيستم حفاظت الکتورنيکي ساختمان معاونت، حمايت از پروژه‌هاي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا و پژوهش براي 5 رشته از صنايع‌دستي با رويکرد توليدات تصويري را معرفي کرده است.

همچنين معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان براي هريک از طرح‌هاي مطرح شده اعتباري نيز پيش بيني کرده‌اند.

پژوهشکده هنرهاي سنتي بايد اعتبارات ابلاغ شده را بر اساس عناوين پژوهشي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي هزينه کند.

111/


انتهای پیام/

کد خبر 1388092214