سيدمهدي فخرايي با اشاره به اينکه اين وام‌ها را نخبگاني که عضو بنياد ملي نخبگان هستند دريافت مي‌کنند ،افزود: وام‌هاي مذکور از طريق بانک‌هاي عامل براي ساخت يا خريد مسکن به نخبگان معرفي شده اعطا خواهد شد. در گذشته اعطاي اين وام‌ها فقط براي خريد مسکن بود که اخيراً در همايش نخبگان جوان و در طي تقاضا از رئيس جمهوري هيئت دولت موافقت کرد اين وام‌ها علاوه بر ساخت به خريد مسکن هم تعلق بگيرد.

معاون پژوهشي و برنامه‌ريزي بنياد ملي نخبگان افزود: تا به حال 300 نفر براي دريافت وام از بنياد ملي نخبگان معرفي شدند همچنين در آيين نامه اعطاي وام امتيازاتي از قبيل سن، سطح تحصيلات و وضعيت تأهل مطرح شده است که اين افراد در اولويت قرار مي‌گيرند.

وي تصريح کرد: با توجه به اينکه بيشتر افرادي که تحت پوشش بنياد ملي نخبگان هستند جوانند و شغلي ندارند براي ساخت خانه مدت استراحت 3 ماهه براي پرداخت اقساط وام پيش بيني شده است اما براي خريد خانه اقساط وام بلافاصله بايد پرداخت شود.

معاون پژوهشي و برنامه ريزي بنياد ملي نخبگان خاطرنشان کرد: حمايت هاي پژوهانه براي دانشجويان مختلف و مقاطع مختلف بدين گونه است که براي دوره‌هاي کارشناسي که با يک کنکور وارد دانشگاه مي‌شوند حمايت‌ها تا 4 سال براي دوره‌هاي پزشکي حداکثر تا 6 سال و دوره هاي بالاتر به عنوان دانشجوي دکترا حمايت مي‌شوند.

وي اضافه کرد: براي دانشجويان دوره پزشکي هم روالي به عنوان تمديد جوايز از مقطعي به مقطع بالاتر ويژه کساني که کارنامه علمي خوبي دارند قرار داده‌ايم که حمايت‌ها براي آنها پس از 4 سال ادامه پيدا کند.

وي همچنين از راه‌اندازي تسهيلات ارائه حمايت طرح دوره فرانخبگي اشاره کرد و گفت: آيين نامه‌هاي اين طرح در بنياد نوشته شده است و افرادي که داوطلب هستند مي توانند با مراجعه به يکي از مراکز پژوهشي و يا يکي ازدانشگاه‌هايي که اين طرح در آنجا اجرا مي‌شود و به صورت فرانخبگي کار کنند که اين طرح در حال حاضر در حال تدوين نهايي است.
100

انتهای پیام/

کد خبر 138809235