وي با اشاره به اينکه در سال گذشته رقم مراودات اقتصادي ايران و هنگ کنگ به 800 ميليون دلار رسيد، اظهار داشت: ايران در حيطه کشورهاي آسيايي از مهمترين کشورها براي انجام مراودات اقتصادي و تجاري به شمار ميآيد.
نايب رئيس اتاق بازرگاني صنايع ايران- چين تصريح کرد: 9 درصد صادراتي که از کشورهاي آسيايي به هنگ کنگ از ايران انجام ميشود.
وونگ ادامه داد: بيشترين در آمد کشور هنگ کنگ در سالهاي اخير از راه صادرات و واردات بوده که با تلاشهاي انجام شده هر ساله بر ميزان اين دو شاخص افزوده شده است.
نماينده بخش خاورميانه اقيانوسيه شوراي تجارت هنگ کنگ با بيان اينکه رشد جمعيت در کشور هنگ کنگ به ويژه در دو شهر دون وان و شان جن رشد خوبي را تجربه کرده، گفت: همين مسأله زمينه ساز ايجاد بازار فروش مناسب براي توليدات و اقلام مختلف به ويژه صنايعدستي شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: هنگ کنگ با 7 ميليون نفر جمعيت سالانه بيش از 22 ميليون گردشگر را از اقصي نقاط جهان پذيرا است.
اين مقام مسئول افزود: شهروندان هنگ کنگي بدون داشتن گذرنامه ميتوانند به کشورهاي مختلف جهان سفر کنند و اين در حالي است که در کشور هنگ کنگ به دليل حضور قوميتها و گروههاي مختلف مردم از سراسر جهان واحدهاي پول مختلفي رايج است.
نايب رئيس اتاق بازرگاني صنايع ايران- چين با تأکيد بر اينکه در حال حاضر وي يکي از بزرگترين هماهنگ کنندههاي نمايشگاهي در آسيا است، گفت: اغلب نمايشگاهها در ابعاد تجاري برگزار ميشود که زمينه پذيرش هنرمندان صنايعدستي ايران نيز در آنها وجود دارد.
وونگ اضافه کرد: در زمينه سرويسهاي مالي جزء مناطق آزاد به شمار ميآييم و با وجود اين نقطه مثبت ايران و هنگ کنگ ميتوانند سرويسهاي مالي خود را هماهنگ و در راستاي تقويت آن گام بردارند.
نماينده بخش خاورميانه اقيانوسيه شوراي تجارت هنگ کنگ با اشاره به امکانات موجود در بخش مجلات و انتشارات در اين کشور افزد: در حال حاضر مجلاتي در کشور ما فعال هستند که بيش از 15 سال سابقه دارند و امکان مناسبي را براي معرفي صنايعدستي ايران و فرصتهاي سرمايه گذاري اين بخش فراهم ميکند.
وي يادآور شد: همچنين زمينههاي مناسب معرفي تجار و بازرگانان صنايعدستي ايران در قالب سايتهاي بين المللي با هدف گسترش فعاليتهاي آنها و تعامل با بازرگانان ساير کشورها وجود دارد.
111/
انتهای پیام/