مردمان عصر برنز روي قبرها، شاخه‌هاي گل مي‌گذاشتند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، کارشناسان معتقدند، کشف يک دسته گل کوهي در قبري متعلق به عصر برنز در منطقه فروتويت اسکاتلند، نشاني از اولين نمونه‌هاي مراسم گل گذاري روي قبرهاي مردگان بوده است.

کنت بروفي، از مرکز باستان‌شناسي دانشگاه گلاسکو گفت: اگرچه عرض اين گل‌ها تنها سه يا چهار ميليمتر است اما مي‌توان آنها را به عنوان اولين نشانه‌هايي از مراسم گل گذاري روي قبرها توسط ساکنان عصر برنز اين منطقه برشمرد.

باستان‌شناسان با اشاره به خنجري برنزي مزين شده به دسته‌اي طلايي درون قبر دريافتند، اين‌ گل‌ها متعلق به قبر يکي از اشراف زاداگان يا يکي از صاحب منصبان منطق بوده است.

بروفي خاطر نشان کرد: معمولاً باستان‌شناسان در چنين مناطقي به دنبال اشيا فلزي مي‌گردند، اما يافتن نمونه‌هايي اين چنين در نوع خود نادر و کمياب بوده و اين تفکر را در ذهن باستان‌شناسان به وجود مي‌آورد که آنها با يافته‌هايي انتزاعي مواجه نبوده و هرآنجه مي‌بينند، با واقعيت هماهنگي کامل دارد.

بنابر اطلاعات تاريخي، شهر فورتويوت اسکاتلند يکي از مراکز مهم حکومتي عصر برنز بوده و نقشي اساسي در يکي کردن سرزمين‌هايي داشته است که بعدها قلمرو متحد اسکاتلند را شامل شدند./109

انتهای پیام/

کد خبر 1388092547