مدير عامل مجمع هنرمندان صنايعدستي شهر ري با حضور در اين نشست گفت: با ساماندهي و سياستگذاري صحيح از سوي دو طرف ميتوان در راستاي اجرايي شدن خواستها و انتظارات هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي کشور گام برداشت.
حسين بختياري تصريح کرد: تنها با اجرايي کردن اين راهکار است که ميتوان حقوق هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي را در شرايط مختلف مطالبه کرد.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر به منظور توسعه بخش بازرگاني صنايعدستي نيازمند ايجاد يک شرکت مادرتخصصي بازرگاني هستيم، اظهار داشت: اين شرکت بايد با شناسايي نياز روز بازار در حوزه صنايعدستي و هنرهاي سنتي مديريت توليد را در دست گيرد.
موسس مجمع هنرمندان صنايعدستي شهر ري اضافه کرد: به نظر ميرسد با تعامل قويتر با سفارتخانهها بتوان اطلاعات جامعي ار وضعيت بازار جهاني صنايعدستي و تلاش براي همسو شدن با آنها برداشت.
معاون انجمن چيني و بلور تهران نيز با اشاره به مشکلات هنرمندان اين صنف در حال حاضر افزود: به دليل وجود مشکلاتي چون گراني موارد اوليه بسياري از همکاران ما در اين حوزه کار خود را رها کرده و به شغلهاي کاذب رو آوردهاند.
محمد حميدي بهشتي در ادامه اظهار داشت: نمايشگاههاي صنايعدستي ما اثر بخشي کمي دارند و اين علتي جزء آشنايي ناکافي ما از بازار داخلي و خارجي ندارد.
مدير عامل بنياد بين المللي امداد جهان نيز با بيان اينکه براي ايجاد تشکل فراگير صنايعدستي بايد پيش از هر چيز مقدماتش فراهم شود، گفت: انجام کار شناسيهاي دقيق بر روي طرح ايجاد يک تشکل فراگير نياز اول است که بايد تمامي اعضاء روي آن اتفاق نظر داشته باشند.
حاجي عرب تأکيد کرد: يکي از موضعاتي که ميتواند بخش مهمي از مشکلات هنرمندان و فعالات صنايعدستي را ريشه يابي کند اجراي همايشهاي بررسي چالشهاي پيش رو است.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه همچنين در راستاي توانمند سازي هنرمندان نيز بايد گام برداشت، افزود: نشستهاي تخصصي توانمند سازي هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در اين زمينه راهگشا خواهد بود.
111/
انتهای پیام/