توليد فرش ايران با ذائقه جهاني همسو مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي مرکز ملي فرش ايران، فيصل مرداسي رييس مرکز ملي فرش ايران در بازديد از مراکز آموزش و توليد فرش استان همدان ضمن بيان اين مطلب گفت: يافندگان ما بايد در بافت فرش دستباف متناسب با سلايق روز جهان در رسيدن به اين هدف تلاش کنند.

وي در اين بازديد يک روزه از مراکز آموزش مهارت‌هاي مرتبط با امر فرش در فني، حرفه اي همدان و شهرستان‌‌هاي بهار، کبودرآهنگ و رزن بازديد کرد.

رييس مرکز ملي فرش ايران در بازديد از اولين مرکز طراحي تخصصي نقشه فرش همدان در مرکز فني حرفه‌اي گفت: راه اندازي اين دوره براي ارتقاء سطح الگوها و نقشه‌هاي توليد فرش ضروري بود و اميدوارم با تداوم آن در ديگ رشهرهاي استان و کشور ايده‌هاي کاربردي براي احياء طراحي فرش‌هاي مناسب با ذائقه امروز بازار هدف بازآفريني شوند.

مرداسي به شرکت کنندگان در اين دوره توصيه کرد بعد از گرفتن دانش اساتيد، با بهره گيري از خلاقيت، ذوق و ايده‌هاي نو به دنبال اجراي طرح‌هاي ناب و آميخته بارنگ‌ها و مفاهيم منطقي و مذهبي دنيا باشند.

رييس مرکز ملي فرش ايران همچنين در بازديد از برگزاري دوره‌هاي آموزشي شهرستان کبودرآهنگ اظهار داشت: مرکز ملي فرش به دنبال راهکارهايي براي تقويت روشمند مراحل مختلف زنجيره توسعه و توليد فرش است .

رييس مرکز ملي فرش ايران خاطرنشان کرد: معتقدم فرش ايراني در بن بست نيست اما داراي گره‌هاي بزرگي است که براي تحمل فشارهاي تورمي بايد دولت به صحنه بيايد و بخشي از هزينه‌هاي توليد را پرداخت کند.

مرداسي تأکيد کرد: توليد فرش بايد به جايگاه اوليه و واقعي خود بازگردد و براي رسيدن به اين هدف بايد تلاش شود با ارائه تسهيلات اثر گذار و به دور از هرگونه آسيب زدن به اين بخش، توليد را به سمت نياز بازار هدف هدايت کنيم.

وي شناسايي سلايق بازار موجود و کشف بازارهاي جديد در کنار ارتقاء کمي و کيفي توليد فرش و برگزاري نمايشگاه‌هاي بين‌المللي را از جمله راهکارهاي اساسي ديگر براي برون رفت از اين وضعيت عنوان کرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388092939