وي ادامه داد: با توجه به وجود هفت هتل و ميانگين گردشگران ورودي به قصر شيرين، ساماندهي حدود 20 خانه شخصي شهرستان مذکور با ارائه مجوز از سوي سازمان اين استان انجام گرفته است.
پشنگ با بيان اينکه فرهنگ استفاده از خانههاي شخصي پيش از اين نيز در شهر قصر شيرين رواج داشته است، ادامه داد: بنا بر بستر موجود ظرفيت فراهم شده در کنار ساير واحدهاي اقامتي همانند هتل و مهمانپذيرها مورد استفاده قرار ميگيرند.
وي همچنين به ساير شهرستانهاي استان که تجربه اجراي طرح ساماندهي خانههاي شخصي و استيجاري را به همراه دارند، اشاره کرد و افزود: گردشگران شهرستانهاي کرمانشاه و پاوه نيز همانند شهر مرزي قصر شيرين ميتوانند از واحدهاي اقامتي مکمل موجود بهرهمند شوند.
معاون گردشگري کرمانشاه با اشاره به مجموع واحدهاي اقامتي شخصي ساماندهي شده در اين استان، يادآور شد: تا کنون ساماندهي 80 خانه شخصي و استيجاري در سه شهرستان استان، ايجاد 148 شغل را به همراه داشته و سبب شده است تا گامي اساسي در راستاي يکي از اصليترين نياز گردشگران برداشته شود.
وي با بيان اينکه اخيراً مذاکره با انجمن هتلداران استان به منظور ايجاد هماهنگي بيشتر در اجراي طرح مذکور انجام گرفته است، ادامه داد: با ورود اين تشکل ميتوان اقامت گردشگران ورودي به سه شهرستان نام برده را با اولويت اسکان در مراکز اقامتي ارجح همانند هتلها و مهمانپذيرها آغاز کرد.
پشنگ در پايان نظارت بر اجراي طرح ساماندهي خانههاي شخصي و استيجاري در استان را بخشي از برنامههاي جاري معاونت گردشگري استان کرمانشاه خواند و گفت: تا کنون 30 بازديد از سوي کارشناسان فني اين امر انجام گرفته است تا با رفع نواقص موجود رضايت گردشگران مورد توجه قرار گيرد./106
انتهای پیام/