توليد فرهنگي و آمار هماهنگ باشد

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، نادر کريميان در اين برنامه گفت: در اين حوزه ابتدا بايد مسائل را آسيب‌شناسي و مشکلات و موانع پيش‌رو را به خوبي نقد کرد.

به گفته وي؛ در وجود چالش در هر حوزه‌اي شکي نيست چراکه پيش روي هر مرکز علمي در هر مسيري که در حال حرکت است چشم‌انداز همراه با موانعي وجود دارد که تأثير‌گذار است.


وي با بيان اين‌که نه تنها در پژوهش بلکه در جامعه دچار بحران آماري هستيم اظهار داشت:چنانچه توليد فرهنگي و آمارهاي ارائه شده با يکديگر همراه و هماهنگ نباشند يک تناقض دروني ايجاد خواهد شد.

به گفته اين کارشناس:در واقع هر اثر فرهنگي که بتواند به سمع و نظر جامعه فرهنگي ايراني برسد مي‌تواند توليد فرهنگي باشد.

وي با اشاره به عمليات پژوهشي به عنوان مثلث \"پژوهش- پژوهشگر- توليد زاويه‌هاي آن\" بيان داشت: اين پژوهش بايد متناسب با ظرفيت‌ها و امکانات موجود باشد.

وي تصريح کرد: پژوهشگر با در اختيار داشتن ابزار و امکانات لازم از جمله کتابخانه و ابزار تکنولوژي جديد باز نتوانسته پژوهش خود را به مرحله توليد برساند از اينجا است که چالش شروع مي‌شود بنابراين بايد يک برنامه عملياتي براي تجزيه اين پژوهش‌ها و اقدام به چاپ آن صورت بگيرد.

وي دغدغه اصلي اعضاي هيأت علمي را نبود مجله علمي پژوهشي پژوهشگاه عنوان کرد و گفت:در اين مورد بايد چاره‌انديشي شود تا اعضاي هيأت علمي بتوانند مقاله‌هاي خود را در اين مجله به چاپ برسانند.

وي از ديگر چالش‌هاي پژوهشگاه به وضعيت هيأت علمي پيماني اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون پنج نفر عضو هيأت علمي پيماني هستند که بايد شرايط لازم براي افزايش وضعيت فعلي آنها فراهم شود.

وي مسئله چاپ کتاب را جزو دغدغه‌هاي ديگر پژوهشکده عنوان کرد و گفت: ما در مسئله چشم‌اندازها در حوزه کاري، هنوز نقشه‌هاي کامل کتيبه‌شناسي و فهرست نگاري کامل کتيبه‌ها را در اختيار نداريم.از طرفي هنوز فهرست نگاري کتيبه‌هاي ايران انجام نشده است./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388100257