وي ادامه داد: در حوزه تاسيسات و موسسات گردشگري طرح نوروزي 89 که از سوي ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور تدوين شده بر نظارت بر مراکز اقامتي اعم از هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذير و ...، نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتي شامل تورگردانان و راهنمايان تور و نظارت بر مراکز بينراهي در تمامي محورهاي مواصلاتي استانها تاکيد شده است.
قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور افزود: نظارت بر ساير مراکزي که خدمات گردشگري ارائه ميدهند نظير مراکز رزرواسيون و خدمات گردشگري، مراکز خدمات گردشگري دريايي و شرکتهاي مرتبط تخصصي اين حوزه از ديگر موارد مورد توجه ستاد در حوزه نظارت است.
به گفته لاريجاني؛ به کارگيري نيروي انساني علاقهمند به امر گردشگري و آموزش آنان جهت بهرهگيري در امر نظارت پيش از نوروز و ايام نوروز با عنوان \"هميار نظارت \" نيز در طرح نوروزي 89 لحاظ شده است.
وي خاطرنشان کرد: لازم است ستاد دائمي تسهيلات سفر استان حداقل يک جلسه توجيهي براي مديران مراکز اقامتي و دفاتر خدمات مسافرتي در خصوص رعايت دستورالعملها و بخشنامهها و چگونگي نظارتها و اطلاعرساني در رابطه با چگونگي برخورد قاطع و قانوني با متخلفان برگزار کند.
بهرهگيري از توان انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي و جامعه هتلداران استان در امر نظارت، شناسايي واحدهاي اقامتي غيرمجاز و تعيين تکليف آنان، هماهنگي با مراجع قضايي جهت برخورد قانوني با متخلفان احتمالي و نظارت بر فعاليت تاسيسات و موسسات خدمات گردشگري دريايي موارد ديگري است که لاريجاني به آنها اشاره کرد.
لاريجاني با بيان اينکه لازم است براي انجام نظارت بهتر همايشي توجيهي براي ناظران برگزار شود، بيان داشت: در بحث نظارت لازم است بر کميت و کيفيت خدمات تخصصي گردشگري اعم از تورهاي استانگردي، برنامه تور، بيمه مسافران تور، نرخ خدمات حضور راهنما و ساير موارد نيز توجه شود.
اين مقام مسئول در ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور اضافه کرد: نظارتها ميبايد از ماهها قبل از نوروز آغاز شده و با اعلام اخطار و هشدار به مديران تاسيسات و موسسات گردشگري نواقص موجود رفع شود.
لاريجاني خاطرنشان کرد: تمامي اين موارد بايد با مسئوليت اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان و با همکاري تمامي سازمانهاي عضو کميته نظارت و جامعه تخصصي بخش خصوصي استان انجام شود./115
انتهای پیام/