وي ادامه داد: از مواردي که در اين رابطه مورد تاکيد ستاد تسهيلات سفرهاي کشور قرار دارد ميتوان به اخذ فهرست کشيکهاي مراکز بهداشتي به خصوص درمانگاهها و بيمارستانها در استانها و شهرستانها اشاره کرد.
لاريجاني با بيان اينکه کنترل آب شرب مصرفي و مراکز توزيع آب شيرين و يخ و کنترل موادغذايي آماده که به مسافران و گردشگران عرضه ميشود نيز از ديگر موراد مورد توجه در اين طرح است، بيان داشت: همچنين ستاد تسهيلات سفر در طرح ابلاغي به استانها بر کنترل موازين بهداشتي در جايگاههاي اسکان موقت مسافران به خصوص کمپها و و پارکها تاکيد کرده است.
وي توسعه و تجهيز ناوگان بهداشتي استان اعم از آمبولانس و اورژانش هوايي، هماهنگي جهت فعاليت داروخانههاي شبانهروزي، کنترل وضعيت بهداشتي مراکز خدمات دريايي و پلاژها در استانهاي ساحلي و رسيدگي به وضعيت حمامها را از ديگر موارد مورد توجه در اين طرح عنوان کرد.
لاريجاني اضافه کرد: همچنين در اين طرح به بهرهگيري از طرح سلامت نوروزي دانشگاه علوم پزشکي، تهيه و توزيع بروشور و توصيههاي پزشکي، همکاري با اورژانس و جمعيت هلال احمر و تامين پزشک و پزشکيار به خصوص در ايام تعطيل اشاره شده است.
قائممقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکي استانها، شبکه بهداشت و درمان شهرستانها، هلالاحمر، اورژانس، درمانگاههاي بخش خصوصي و ساير نهادهاي مرتبط متولي ارائه خدمات بهداشتي و درماني به مسافران نوروزي هستند./115
انتهای پیام/