موسوي با بيان اينکه مردم از آپارتمان نشيني فراري هستند و سعي مي کنند از اماکن ويلايي استفاده کنند، گفت: اين امر مسئوليت مجريان طرح را در بخش آموزش و نظارت سنگين ميکند چرا که اگر نتوانيم اين مقوله را ساماندهي و مديريت کنيم آسيب پذيري آن بيشتر از منفعتش خواهد بود.
وي تصريح کرد: در اجراي اين طرح نيازمند تعامل با مديران مراکز اقامتي هستيم چرا که اگر بتوانيم سرويس دهي خوبي به استفاده کنندگان از اين خانه ها بدهيم تاثير گذاري مثبتي خواهد داشت و علاوه بر آن آسايش خاطر مردم نيز بيشتر ميشود.
موسوي با بيان اينکه در نوروز نيز اين بحث به عهده شرکتهاي مجري است بيان داشت: در حال حاضر شايد در بسياري از نقاط کشور ساخت هتل مقرون به صرفه نباشد اما نميتوانيم بگوييم که مسافر به آن منطقه نرود.
وي اضافه کرد:در حال حاضر تقاضاي زيادي براي اجراي اين طرح در روستاهاي کشور براي ايام پيک سفر وجود دارد که اجراي آن علاوه بر اينکه هزينه کمي نيز دارد به اشتغال زايي روستاييان نيز کمک مي کند و لازمه اين امر آموزش است .
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي با بيان اينکه لازم است نرخ گذاري اماکن اقامتي براي ايام نوروز ساماندهي شود، خاطر نشان کرد: همچنين فرهنگ سازي در زمينه استفاده از خانه هاي استيجاري نيازمند تبليغات است که معاونت گردشگري آن را انجام ميدهد./115
انتهای پیام/