مريم ارشدي تصريح کرد: اقلام و توليدات صنايعدستي بدون آن که حرف بزنند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و به همه ما گوشزد ميکنند که بايد در راستاي حفظ هويت ديني و فرهنگ ملي کشورمان گام برداريم.
وي با اشاره به جايگاه زنان در توليد محصولات صنايعدستي کشورمان اظهار داشت: 70 درصد فعالان و شاغلان حوزه صنايعدستي را زنان تشکيل ميدهند و اين در حالي است که خانواده آنها به صورت حاشيهاي از منبع در آمدشان ارتزاق ميکنند.
رئيس حوزه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: برخلاف آنچه به نظر ميرسد جمعيت فعال صنايعدستي در حال حاضر جوان است و بر اساس اطلاعات جمع شده اغلب آنها متولدين سالهاي 1360 و 1362 هستند.
ارشدي اضافه کرد: با وجود فعاليت بيش از 250 رشته صنايعدستي حيف است که از اين توانمندي و ظرفيت به خوبي در سطح رسانههاي داخلي و خارجي استفادده نکنيم.
اين مقام مسئول با بيان اينکه هنرمندان صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيازمند توجه بيش از پيش هستند، گفت: توجه رسانههاي استاني و ملي به صنايعدستي در دو حوزه صدا و سيما بخشي از اين جنبههاي حمايتي خواهد بود.
مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: سازمانها و تشکلهاي مردمي صنايعدستي به دليل همين بي توجهيها در ميان مردم ناشناخته هستند و همچنان نتوانستهاند جايگاه حقيقي خود را به دست آورند.
مريم ارشدي خاطرنشان کرد: با تکيه بر پشتيباني رياست سازمان ميراث فرهنگي و رياست جمهوري از تشکلهاي صنفي و نهادهاي مردمي صنايعدستي انتظار ميرود در تعامل بيشتر با صدا و سيماي کشور گامي موثر در رشد جايگاه آنها و حمايت از حضورشان به عمل آيد.
111/
انتهای پیام/