صنعتگران زنجاني ثبات شغلي مي‌خواهند

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان رنجان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: تضمين آينده شغلي، ايجاد انگيزه در صنعتگران و رونق دادن به صنايع‌دستي در گرو ارائه حمايت‌هاي کيفي از سوي دولت است.

شاپور سليمان پور افزود: بيمه صنعتگران که از مصوبات دور دوم سفرهاي استاني رياست جمهوري به استان آذربايجان شرقي است، هنوز اجرايي نشده و صنعتگران اين استان نگران آينده شغلي خود هستند.

وي با اشاره به اينکه هم اکنون تعاملي مناسب ميان صنعتگران و معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان صورت گرفته، اضافه کرد: بازار يابي، شناسايي بازار هدف و معرفي اين ظرفيت‌ها به جامعه صنايع‌دستي موجب شده امروز کارگاه‌هاي غير فعال دوباره شروع به فعاليت کنند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌د‌ستي استان زنجان ادامه داد: شرايط نامناسب صنايع‌دستي استان زنجان در گذشته هنرمندان بسياري را وادار به ترک هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کرده بود ولي امروزه اين افراد دوباره به کارگاه‌هاي خود بازگشته‌اند.

سليمان پور در ادامه هدايت توليدات کارگاه‌ها به بازار را گامي مناسب براي ارتقاء صنايع‌دستي اين استان عنوان و تصريح کرد: امروزه تحميل نياز بازار به محصولات، جايگزين تحميل صنايع‌دستي به بازار شده است.

اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه هم اکنون تعامل بسيار خوبي ميان بخش خصوصي و اين معاونت برقرار است، يادآور شد: کارگاه‌هاي توليدي سهم عمده‌اي در درآمد ناخالص ملي و صادرات دارد و اين معاونت سعي دارد با حمايت از صنعتگران صنايع‌دستي را بيش از گذشته رونق بخشد.

وي در پايان خاطر نشان کرد: اميد است با اجرايي شدن بيمه هنرمندان ثبات اقتصادي براي اين افراد تأمين و حفظ و احياء کارگاه‌هاي سنتي نيز در اين استان ادامه پيدا کند./
112

انتهای پیام/

کد خبر 1388101724