وي تاکيد کرد: آثار تاريخي موجود در شهرستان در مقياس فرا منطقه اي و ملي بوده است و نقش مهمي در ايران زمين داشته است و همچنين انبار غله و نيشگر محسوب مي شده است .
قوچاني با اشاره به مشخصات جغرافياي اين شهر متذکر شد : اين شهر در آستانه ورود به دشت واقع شده است و کوه ، دشت و رودخانه محور تلاقي دارد و وجود بناهاي مذهبي ، سازههاي آبي رودخانه کارون و زمين هاي حاضلخيز و مردمي با ايمان و سخت کوش شرايط پيشرفت را فراهم کرده است .
وي با بيان اينکه شوشتر پروورش دهنده و مهد علما و حکما بوده است به جمعيت اين شهرستان اشاره کرد و ياد آور شد : جمعيت شهرستان براساس سرشماري سال 85 ، 187 هزار و 337 نفر بود که با رشد يک و شش درصدي اکنون به 203 هزار نفر رسيده است .
فرماندار شوشتر همچنين به کاهش نرخ بيکاري در اين شهرستان اشاره کرد و افزود: با جذب 510 ميليارد ريال تسهيلات بنگاههاي زود بازده و 817 طرح کاهش 3 درصدي نرخ بيکاري را شاهد بوديم .
قوچاني ادامه داد: شوشتر داراي 5 باب کتابخانه ، يک سينما و يک تالار اجتماعات است و ضرورت دارد که فرهنسرا در اين شهرستان احداث شود و از معاون رئيس جمهور درخواست داريم که براي اين اقدام به استان کمک کند .
وي همچنين به دانشگاه ها و دانشجويان اين شهرستان نيز اشاره کرد و گفت: سه دانشگاه با 120 رشته تحصيلي و بيش از 20 هزار دانشجو در اين شهرستان وجود دارد .
قوچاني همچنين به مسکن مهر اشاره کرد و گفت : در مورد مسکن مهر اقدامات مناسبي انجام شده و با تخصيص 216 هکتار و آماده سازي در 73 هکتار در مرحله فونداسيون است و رتبه خوبي دارد ./106
انتهای پیام/