وي با اشاره به اينکه ايران ميتواند جزء 10 کشور اول در توليد و عرضه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي باشد، اظهارداشت: متأسفانه به دليل مشکلاتي که در بخش تعرفههاي گمرکي با آن روبرو هستيم اين توليدات نيز در بخش صادرات و واردات با موانعي روبرو هستند.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت ادامه داد: به نظر ميرسد با بازنگري در قوانين مربوط به تعرفههاي گمرکي بتوان تغييراتي در وضعيت صادرات و واردات موارد اوليه مورد نياز صنعتگران ايجاد کرد.
رحمتي افزود: منابع قابل توجهي از سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در کشورهاي همسايه براي بهره برداري هنرمندان و صنعتگران ايران وجود دارد که به دليل همين موانع امکان استفاده از آنها کاهش يافته است.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز با بيان اينکه موضوع تدوين فصل ويژهاي براي کالاهاي صنايعدستي در کتاب مقررات صادرات و واردات گمرک جمهوري اسلامي بايد جدي گرفته شود، گفت: با تدوين فصل ويژه براي صنايعدستي ايران در اين کتاب بسياري از مشکلات در بخش صادرات اقلام و توليدات صنايعدستي برداشته ميشود.
ويدا توحدي در ادامه اظهار داشت: با توجه به ارزش افزوده قابل توجه اقلام و توليدات صنايعدستي با ارائه اين راهکار شاهد تحولي جدي در بخش صادرات غير نفتي خواهيم بود.
اين مقام مسئول اضافه کرد: به نظر ميرسد افزايش ضريب حمايت از صادرات و صادرکنندگان صنايعدستي نيز اقدامي مناسب در پشتيباني از توليد کنندگان اين عرصه باشد.
وي خاطرنشان کرد: افزايش ضريب حمايت از صادرات صنايعدستي به معناي ارتقاء جوايز صادراتي براي صادرکنندگان است که انگيزه آنها را افزايش خواهد داد.
111/
انتهای پیام/