وي افزود: رئيس دانشگاه جامع علمي کاربردي، کارشناس پژوهشي اين دانشگاه، معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي زنجان، رئيس اتحاديه چاقوسازان زنجان و مدير عامل شرکت تعاوني چاقو سازان تعدادي از حاضران اين جلسه بودهاند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان زنجان با اشاره به اينکه چاقو سازي از رشتههاي بومي و هويت دار اين استان است، تصريح کرد: تدوين رشته صنايعدستي با گرايش فلز در اين جلسه مورد بررسي قرار گرفت.
اين مقام مسئول در خصوص مصوبات اين جلسه تأکيد کرد: اعضاي حاضر در اين جلسه به عنوان تيم تخصصي تدوين رشته صنايعدستي با گرايش فلز انتخاب شده و قرار است متخصصي نيز از سوي سازمان صنايع و معادن به اين تيم تخصصي ملحق شود.
سليمان پور معرفي مسئولان صنف چاقو سازان و استادکاران ماهر و با سابقه را از وظايفي دانست که بر عهده معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان زنجان ادامه داد: اين معاونت موظف است تعداد شاغلان چاقو سازي و آمار کارگاههاي فعال را به اين تيم تخصصي معرفي ارائه کند.
وي بروشور، کتاب و مقالههاي مرتبط با چاقو سازي را از ديگر مواردي عنوان کرد که اين معاونت براي تدوين بهتر رشته چاقو در اختيار اين تيم تخصصي قرار ميدهد.
سليمان پور در پايان خاطر نشان کرد: در اين جلسه برگزاري همايش تقدير از چاقوسازان پيشکسوت زنجان نيز به عنوان يکي از برنامههاي آتي کميته تصويب شد.
112/
انتهای پیام/