ميراث آريا(chtn) - محمدرضا حاجي‌بيگي ادامه داد: بايد يک راهنمايي مشخص براي ساماندهي وضعيت بازار مشخص شود تا از غول خطرناک در مرکز شهر راحت شويم.
مدير عامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهر تهران با اشاره به اين‌که مشکل بازار انبارداري است گفت: بايد انبارها را به حاشيه شهر منتقل کنيم.
وي با اشاره به اين‌که براي مقابله با حوادث احتمالي بازار متصديان و پرسنل فعال در بازار تهران بايد مراجعه به منطقه يک سازمان آتش‌نشاني واقع در حسن‌آباد مراجعه و آموزش‌هاي اطفاي حريق را ببينند، گفت: براي ساماندهي اين وضعيت کارگروهي در استانداري و فرمانداري تشکيل شده است.
به گفته حاجي‌بيگي طرح ايمني بازار آماده شده است.
وي در بخش ديگر سخنانش با اشاره به ساخت و سازهاي انجام شده در تهران گفت: بررسي‌هاي آماري نشان مي‌دهد 500 ساختمان بالاي 5 طبقه از اصول ايمني برخوردار نيستند.
وي بيان کرد: از سال 1381 تا کنون برخورد سازمان آتش‌نشاني در خصوص اجراي مبحث 3 بسيار جدي است.
حاجي‌بيگي اضافه کرد: بر اساس قوانين کارشناسان آتش‌نشاني از زمان گودبرداري تا پايان کار بايد مراحل ساخت و ساز را کنترل کنند.
وي با بيان اين مطلب که در حال حاضر به مهندسين ناظر شهرداري آموزش‌هاي مبحث 3 داده مي‌شود، گفت: تا مهندسان علاوه بر کنترل ايمني ساختمان مبحث 3 را نيز کنترل کنند.
حاجي‌بيگي اضافه کرد: در اين راستا در صورت هر گونه تخلف با مهندسين ناظر برخورد مي‌شود.
مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهر تهران با اشاره به اين‌که در حال حاضر از اين 500 ساختمان 137 ساختمان بدون پله فرار است، گفت: بايد اين ساختمان‌ها تخريب شوند يا به آن‌ها پايان کار داده نمي‌شود.
وي افزود: به زودي مشخصات ساختمان‌هاي ناايمن را اعلام مي‌کنيم.
حاجي‌بيگي اضافه کرد: در برنامه‌هاي آينده به منظور تشويق ساختمان‌هاي ايمن رتبه‌بندي بناها اجرا مي‌شود.
به گفته حاجي‌بيگي بر روي بناهاي داراي رتبه يک تابلوي برنزي نصب مي‌شود و به ساختمان‌هايي که رتبه 3 به بالا را کسب کنند پايان کار داده نمي‌شود.
حاجي‌بيگي تأکيد کرد: اين طرح شامل پاساژها و اماکن عمومي نيز مي‌شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که اين ساختمان‌هاي ناايمن در کجا قرار دارند، گفت: درمناطق يک تا 6 که از 5 طبقه تا 30 طبقه هستند.
مدير عامل سازمان آتش‌نشاني افزود: الگوي رفتاري ساخت و ساز بايد در تهران تغيير کند.
وي با اشاره به اين‌که سازمان آتش‌نشاني وظيفه ايمن‌سازي خانه‌ها را بر عهده دارد، گفت: اقدامات لازم را در اين زمينه انجام خواهيم داد.
وي با بيان اين‌که بخاري‌هاي ناايمن را به مردم معرفي خواهيم کرد، گفت: بخاري‌هايي که فاقد ods باشند مشکلاتي را براي شهروندان ايجاد مي‌کند.
وي گفت: با اصناف در‌ اين زمينه صحبت‌ کرده‌ايم که جلوي بخاري‌هاي فاقد ods گرفته شود.
اگر اين اقدام صورت نگيرد اسامي آن‌ها را اعلام خواهيم کرد.
وي در بخش ديگري از سخنانش در پاسخ به اين پرسش که قرار بود اسامي خودروهاي ناايمن را اعلام کنيد، گفت: آمار نشان مي‌دهد که حوادث خودرو نسبت به سال 85 کاسته شده است.‌
به گفته حاجي‌بيگي 16 عيب از يکي از نمونه خودروها که به وفور هم توليد مي‌شود مشخص کرده‌ايم که 8 عيب آن تا‌کنون برطرف و 8 عيب ديگر آن باقي‌مانده است.
وي در بخش ديگر سخنانش درباره برنامه‌هاي آتش‌نشاني گفت: در حال حاضر تلاش مي‌کنيم تا ظرف 4 دقيقه به محل حادثه برسيم.
وي با بيان اين‌که از 7 دقيقه و 30 ثانيه به 5 دقيقه و 30 ثانيه رسيده‌ايم، گفت‌: حتي اگر 10 ثانيه نيز زمان را کم کنيم، موفقيت است.
وي افزود: تهران داراي مشکلاتي همانند ترافيک است که باعث مشکلاتي براي آتش‌نشاني مي‌شود.
وي با بيان اين که در برنامه 5 ساله خود پيش‌بيني مي‌کنيم به 120 ايستگاه آتش‌نشاني برسيم، گفت:‌ تجهيزات ‌و رسيدن به 6 هزار نيرو که در حال حاضر هر سال 500 نفر جذب مي‌کنيم از برنامه‌هاي ديگر ماست.
وي همچنين اضافه کرد: ساختن دانشکده آتش‌نشاني از ديگر برنامه‌هاي سازمان است.
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388110331