صنايع‌دستي کشور با ضعف مستند سازي روبرو است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با حضور در نشست معاون صنايع‌دستي کشورمان و مدير مرکز کتابخانه و اسناد پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اين مطلب گفت: ضعف مستند سازي اطلاعات صنايع‌دستي از مدت‌ها پيش احساس مي‌‌شود.

يحيي رحمتي ادامه داد: يکي از مشکلات ما در حال حاضر نبودن مستنداتي از رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي است که در استان‌هاي مختلف کشورمان رواج دارند.

وي با اشاره به اينکه به دليل نبودن همين مستندات تشخيص وضعيت اين رشته‌ها در دوره‌هاي مختلف تاريخي مشکل شده است، اظهارداشت: متأسفانه تعدادي از رشته‌هاي صنايع‌دستي در طول زمان از ميان رفته‌اند و جمع آوري اطلاعات در مورد آن‌ها کار دشواري است.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تصريح کرد: هنوز اطلاعات کامل در خصوص مستندات موجود از صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي جمع آوري نشده است.

رحمتي در ادامه اظهار داشت: پراکندگي اطلاعات در بخش‌هاي مختلف امکان تجميع منابع و متون موجود را با مشکلاتي روبرو کرده است.

اين مقام مسئول با بيان اينکه بخشي از اطلاعات و منابع موجود در اختيار سازمان‌ها و ارگان‌هاي ديگر است، گفت: در گام اول اين منابع را بايد از سازمان‌ها و ارگان‌هاي مختلف جمع آوري کنيم.

وي اضافه کرد: با ايجاد کتابخانه الکترونيکي در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي امکان تجزيه، تحليل و يکپارچه سازي منابع و اطلاعات موجود راحت‌تر مي‌شود.

مدير کل آمورش و حمايت از توليد اين معاونت خاطرنشان کرد: تجميع اطلاعات در بخش صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي به ياري اين معاونت براي توسعه بخش‌هاي آموزشي، توليدي و بازرگاني مي‌آيد.



111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388110531