تهمينه دانيالي ادامه داد: اهميت اطلاعات در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي از مدتها پيش احساس ميشد و در همين راستا معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي ايجاد اين کتابخانه ديجيتالي تلاش ميکند.
وي با اشاره به اينکه ايجاد اين کتابخانه تلاشي براي دسترسي به يک منبع بسيار قوي و يک تغذيه علمي در حوزه صنايعدستي است، اظهار داشت: به دليل دسترسي نداشتن به اين منبع علمي قوي در هيچ يک از بخشهاي آموزش، توليد و بازرگاني اطلاعات جامعي در اختيار نداريم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور تصريح کرد: در حال حاضر به بخشي از اطلاعات در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي دسترسي داريم که البته به روز نيست.
دانيالي اضافه کرد: با ايجاد کتابخانه الکترونيکي در حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي امکان تجزيه، تحليل و يکپارچه سازي منابع و اطلاعات موجود راحتتر ميشود.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: با توجه به اهميت مسائل فرهنگي و هنري در کشورمان بيش از هر چيز نيازمند سرمايه گذاري در اين عرصه هستيم.
وي با بيان اينکه نتايج هر گونه فعاليت در عرصه فرهنگ و هنر کشور در دراز مدت مشخص ميشود، گفت: بنابراين انتظار ميرود با آغاز همکاري مشترک ميان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و مرکز اسناد و کتابخانه پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي سرمايه گذاري در اين بخش به نتايج مثبت منتهي شود.
اين استاد دانشگاه همچنين در بخشي از صحبتهاي خود بر توانمند سازي آموزش رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي تأکيد کرد و ادامه داد: هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي بايد با پايان دوره آموزشي خود امکان اشتغال در اين حوزه را به دست آورند بنابراين اين موضوع در سرفصلهاي کاري اين معاونت قرار گرفته است.
دانيالي اضافه کرد: توانمند سازي هنرمندان و صنعتگران در بخش آموزش رشتههاي صنايعدستي نتايجي چون ارتقاء اقلام و توليدات صنايعدستي را نيز به همراه خواهد داشت.
وي با تأکيد بر اينکه با ايجاد کتابخانه الکترونيکي دسترسي دانشجويان و فارغ التحصيلان رشتههاي مرتبط به منابع و متون در دسترس نيز آسانتر خواهد بود، خاطرنشان کرد: با ارائه اين راهکار امکان ارائه پايان نامه به جمع منابع کتابخانه الکترونيکي نيز فراهم ميشود.
111/
انتهای پیام/