محسن باقري درادامه خاطرنشان کرد: چند سال پيش تپه سينک مربوط به دوران آغاز تاريخي و هزاره پيش از ميلاد در شهر فردوسي قبل از محله قديمي خاوه کشف شد.
وي با بيان اينکه تپه کاوسيه واقع در شهرستان قدس در داخل باغ ماهان مربوط به دوره هزاره اول و دوم پيش از ميلاد است افزود: به دليل واقع شدن در بخش شرقي باغ، پيشروي باغهاي اطراف و ساخت و ساز مسکوني تعيين حريم و عرصه اين محوطه امري ضروري به شمار ميآيد.
وي با اشاره به تپه اسلامي ارسطو و تپه کوشکک واقع در شهرستان ملار بخش صفادشت بيان داشت: قدمت تپه اسلامي ارسطو مربوط به اوايل دوره اسلامي و سلجوقي است.
باقري موقعيت تپه قجر را در 500 متري شرق روستاي قجر تخت رستم عنوان کرد و گفت: براساس سفالهايي پراکنده بدست آمده، اين تپه مربوط به دوره صفوي است که به دليل قرار گرفتن در ميانه چند باغ و تنگ شدن عرصه باغ، تعيين حريم آن امري ضروري است.
به گفته اين مقام مسئول در اداره ميراث فرهنگي شهرستان شهريار؛در سال گذشته گزارش ثبتي اين تپهها ارسال و در سال جاري نيز شماره ثبت گرفتند.
وي اضافه کرد: در گزارش تعيين حريم و عرصه اقداماتي چون بازديد ميداني، مطالعات کتابخانهاي، نقشهبرداري و تهيه ضوابط و حريم عرصه مشخص ميشود./119
انتهای پیام/