تراب محمدي افزود: با توجه به روند روبه رشد فعاليت ها در حوزه گردشگري در سال 88 شاهد بهره برداري از بيشتر پروژه هاي گردشگري آذربايجان شرقي خواهيم بود.
وي همچنين در معرفي روستاهاي هدف گردشگري استان افزود : روستاهاي باداميار آذرشهر، روستاي گنبرف اسکو، روستاي صور بناب، روستاي دوزال جلفا، روستاي قلعه جوق سراب، روستاهاي ديزج خليل يا قلعه حسن آباد، دريان و شيخ ولي شبستر و روستاي بوکت عجب شيراز جمله روستاهاي هدف گردشگري هستند . روستاهاي آوارسين، ابريق جديد و قره قيه کليبر، روستاهاي آشان و صومعه مراغه، عيش آباد مرند، آق منار ملکان، حمام لو و گل آخور ورزقان و روستاهي آغبلاغ يا غار هشترود نيز در ليست روستاهاي هدف گردشگري هستند .
محمدي در ادامه سخنان خود در مورد اهميت تعيين روستاهاي هدف گفت: بايد هدف سفر و گردشگري را از شهرها به ساير نقاط استان خصوصا روستاهايي که ويژگي هاي خاص دارند کشاند و روستاهاي هدف گردشگري با هدف توسعه و ترويج گردشگري روستايي طرح و تصويب شده اند.
وي تصريح کرد: استان آذربايجان شرقي به لحاظ طبيعي و تاريخي ازمناطق پررونق و با اهميت ايران بوده و همواره از نظر سياسي, فرهنگي و اقتصادي نقش موثر و ارزشمندي را درايران ايفا کرده است.
محمدي اضافه کرد: شهر تبريز که يکي از مهمترين و با اهميت ترين شهرهاي ايران در همه زمينه هاست, به عنوان مرکز اين استان؛ اهميت آن را چندين برابر کرده و جاذبه هاي گردشگري زيادي را در خود جاي داده است./104
انتهای پیام/