فروشندگان قدم در راه توسعه توليد صنايع‌دستي مي‌گذارند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌‌دستي در جمع فروشندگان فروشگاه‌ها با بيان اين مظلب گفت: بسياري از رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور ما منسوخ شده‌اند و بايد فکري براي بازگشت آن‌ها به خط توليد کرد.

آرش بهاردري ادامه داد: تنها با بازگشت اين توليدات به خط توليد امکان رونق بازار عرضه و فروششان فراهم مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در راستاي احياء اين رشته‌ها تا به حال اقدامات موثري انجام داده است، اظهار داشت: تغيير کاربري و تعريف کاربرد جديد براي رشته‌هاي منسوخ شده و در حال منسوخ صنايع‌دستي نقش موثري در بازگشت اين محصولات به خط توليد دارد.

مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: ارتباط فروشندگان فروشگاه‌هاي صنايع‌دستي با انواع اقلام و محصولاتي که به بازار عرضه مي‌شوند در تعيين نوع کاربري که براي رشته‌هاي از ميان رفته تعريف مي‌شود، موثر است.

بهادري اضافه کرد: بسياري از توليداتي که توسط فروشگاه داران خريداري مي‌شود با اقبال چنداني از سوي مشتريان روبرو نمي‌شود و فروش چنداني ندارند.

اين مقام مسئول با بيان اينکه در صورت شناسايي نياز بازار اين مشکل نياز از ميان برداشته مي‌شود، گفت: فروشندگان صنايع‌‌دستي بايد در شناسايي نياز بازار به معاونت صنايع‌دستي در گام اول و بعد از آن به توليد کنندگان اين بخش کمک کنند.

مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در ادامه اظهار داشت: توليد کنندگان صنايع‌دستي بايد بدانند چه اقلامي را به چه هدفي توليد کنند و در کدام بازار امکان عرضه و فروش بيشتري دارند.

وي افزود: يکي از دغدغه‌هاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين است که عرضه محصولات در بازار بسيار محدود است که اين موضوع در راستاي هدف رونق بازار فروش و تصاحب بازارهاي جهاني نيست.

آرش بهادري خاطرنشان کرد: نياز سنجي که نياز اصلي بازارهاي هدف صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشورمان است تنها با مساعدت و همياري فروشندگان و عرضه کنندگان اين بخش امکان پذير مي‌شود.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388111457