احمد رضا نقيب زاده افزود: وجود زيرساختهاي گردشگري لازمه تحقق چنين توسعهاي است مناطق نمونه گردشگري که از بزرگترين مقياس و مهمترين زيرساختها هستند، ميتوانند به عنوان موتور محرک صنعت گردشگري نقش مؤثر داشته باشند.
وي تصريح کرد:اين مناطق محدودههايي هستند که بدليل وجود جاذبههاي مهم گردشگري و ظرفيتهاي توسعه، قابليت احداث مجموعهاي از تأسيسات گردشگري را به منظور ارائه کليه خدمات و کالاهاي مورد نياز گردشگران مانند خدمات اقامتي، پذيرائي، تفريحي،فرهنگي، ورزشي و ... را دارند.
نقيب زاده اضافه کرد: تعيين و تصويب 84 منطقه در سفرهاي استاني رياست جمهوري و هيأت دولت از ابتکارات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بوده که افق توسعه اين صنعت در استان را رونق خواهد بخشيد.
وي ادامه داد: اين مناطق که از جذابترين فرصتهاي سرمايهگذاري هستند جهت اجرايي شدن نيازمند حمايت و مساعدت در تمامي مراحل هستند .
نقيب زاده افزود: شرکت توسعه گردشگري فارس به عنوان حامي و بسترساز سرمايهگذاري بخش خصوصي در احداث زيرساختهاي گردشگري، موضوع حمايت از سرمايهگذاران مناطق نمونه گردشگري را با توجه به اهميت و نقش آن در توسعه استان در صدر برنامهها قرار داده است.
وي گفت:تأثير احداث اين مناطق در رفع بيکاري از مهمترين پيامدهاي اقتصادي است که استان از آن بهره خواهد برد./104
انتهای پیام/