يحيي رحمتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين بازديد‌ها از ابتداي سال جاري تاکنون با اهداف مختلفي در سراسر کشور انجام شده است.

وي با اشاره به اينکه اطلاعات از بازديد‌هاي کارگاهي صنايع‌دستي کشور به دنبال گزارشاتي که از سوي معاونت‌هاي استاني براي اين معاونت ارسال شد، به دست آمده است، اظهار داشت: استان‌هاي سراسر کشور به طور تقريبي از مردادماه امسال بازديد از کارگاه‌هاي صنايع‌دستي را آغاز کرده‌اند.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تصريح کرد: تا به حال از استان‌هاي خراسان شمالي، سمنان، لرستان، کرمان و بوشهر گزارشي در اين خصوص دريافت نشده است.

رحمتي ادامه داد: اصفهان، فارس، سمنان، تهران، خوزستان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، گيلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوي و جنوبي، يزد، کهگيلويه و بوير احمد، چهارمحال بختياري، قم، مرکزي، هرمزگان، سيستان و بلوچستان و کرمانشاه از جمله استان‌هايي هستند که گزارشات آن‌ها به معاونت صنايع‌دستي رسيده است.

وي اضافه کرد: اين بازديدها به منظور برنامه‌ريزي راحت‌تر در جهت اهداف معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور صورت گرفته است.

اين مقام مسئول با بيان اينکه بررسي وضعيت کارگاه‌هاي صنايع‌دستي کشور برنامه ريزي در خصوص رشته‌هاي فعال و غير فعال را آسان‌تر مي‌کند، گفت: با تشخيص اينکه چه رشته‌هايي منسوخ شده و يا در حال منسوخ‌اند مي‌توان، فضاهاي کارگاهي را به نفع حمايت از اين رشته‌هاي صنايع‌دستي تغيير داد.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد صنايع‌دستي در ادامه اظهار داشت: همچنين بررسي وضعيت بيمه‌اي هنرمندان و صنعتگران فعال در اين کارگاه‌ها نيز از طريق نظارت و بازديد از فعاليت‌هاي کارگاهي امکان پذير مي‌شود.

يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: تا به حال از کارگاه‌هاي صنايع‌دستي در رشته‌هايي چون منبت چوب، گليم، معرق چوب، مليله دوزي، مليله سازي، خراطي، منبت معرق، احجام فلزي،خاتم کاري،قلمزني، کاشي هفت رنگ، کاشي معرق، سرمه دوزي سراجي سنتي، سوزندوزي و نقاشي روي شيشه بازديد شده است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388112830