نماينده مردم شهرستانهاي قروه و دهگلان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: ولي از آنجا که اجراي اين قانون از ابتداي اجراي لايحه برنامه پنجم توسعه تحقق پيدا ميکند و اين لايحه هنوز بررسي و تصويب نشده است، سال آينده نميتوان برنامه هدفمند کردن يارانهها را به اجرا درآورد.
مخبر کميسيون انرژي مجلس همچنين تأکيد کرد: تا زمانيکه لايحه برنامه پنجم توسعه، بررسي و تصويب و بر اساس آن بودجه تعيين نشود، طبق قانون، هدفمند کردن يارانهها نبايد اجرا شود و در نتيجه قيمت و سهميهبندي بنزين به روال فعلي خود باقي خواهد ماند.
حسيني در مورد احتمال افزايش قيمت و تغيير سهميهبندي بنزين خاطرنشان کرد: در صورتي که کميسيون تلفيق در مجلس به اين نتيجه برسد که لازم است قانون هدفمند کردن يارانهها در سال آينده به اجرا درآيد، قيمت و سهميهبندي بنزين مانند ساير حاملهاي انرژي طي يک پروسه پنج ساله به صورت پلکاني افزايش خواهد يافت و بدين ترتيب به قيمت نهايي خواهد رسيد.
وي در ادامه به وضعيت بنزين در کشور اشاره کرد و گفت: دولت به منظور بهبود وضعيت بنزين در کشور تفاهمنامهاي را با کشور ونزوئلا به امضا رسانده است که بر اساس اين تفاهمنامه قرار شده است ايران 20 هزار بشکه بنزين را از کشور ونزوئلا وارد کند و در مقابل 800 ميليون دلار تکنولوژي به آن کشور صادر کند.
مخبر کميسيون انرژي مجلس افزود: هر چند تناقضاتي در صحبتهاي مسئولين وزارت نفت وجود دارد ولي بر اساس گزارشات واصله از اين وزارت که بهصورت رسمي نيز اعلام شده، تاکنون هيچ مقدار بنزيني از ونزوئلا به ايران وارد نشده است.
حسيني همچنين تصريح کرد: تاکنون هيچ قراردادي در مورد وارد کردن بنزين از ونزوئلا و صادر کردن تکنولوژي به اين کشور، بين دو کشور ايران و ونزوئلا منعقد نشده است ولي چنانچه تفاهمنامه فوقالذکر به صورت قرارداد درآيد، در آينده امکان وارد و صادر کردن موارد مذکور تحقق مييابد.
100
انتهای پیام/