توحيدي با تاکيد بر لزوم به روز رساني اطلاعات راهنمايان گردشگري اضافه کرد: کشور ايران کشوري غني از آثار تاريخي است و هر ساله کاوشهاي باستانشناختي متعددي در استانهاي مختلف انجام ميشود و اطلاعات جديدي از دورههاي تاريخي مختلف ايران به دست ميآيد، بطوريکه راهنمايان بايد اطلاعات خود را در اين زمينه بيشتر کرده تا بتوانند معرف فرهنگ و تمدن تاريخي ايران به گردشگران باشند و آنان را با دانستههاي جديد اين فرهنگ غني آشنا سازند.
وي از جامعه راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي تقاضا کرد ترتيبي اتخاذ کند که راهنمايان گردشگري به نحو بيشتر و مطلوبتري در جريان سمينارها و فعاليتهاي پژوهشي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قرار گيرند.
توحيدي تاکيد کرد: راهنمايان گردشگري براي آنکه بتوانند در کار خود موفق باشند بايد هدف خود را پيدا کرده و تواناييهاي خود را مطابق با پيشرفتهاي حوزه کاري خود بروز رسانند، اين زمان است که ميتوانند سفير فرهنگ و تمدن ايران باشند.
وي با بيان اينکه امروزه صنعت گردشگري در رديف اول سياستهاي کشور قرار گرفته است، بيان داشت: در حال حاضر گردشگري در کارگروه اقتصادي کشور مطرح شده و اميدواريم که با خصوصي سازي که انجام ميشود بسياري از تنگناهاي موجود در اين حوزه بر طرف شود.
توحيدي خاطرنشان کرد: در سال جاري حدود 120 پروژه بسيار مهم گردشگري افتتاح شد که بيش از نيمي از اين پروژهها در سطح ملي است و اين خود بيانگر اهميت صنعت گردشگري و توسعه اين صنعت در برنامهريزيهاي دولتي است./115
انتهای پیام/