اين هنرمند با اشاره به اينکه بيش از 40 سال سابقه سوزندوزي در تهران دارد، افزود: علاوه بر اين هنر با تمام دستبافتههاي استان سيستان و بلوچستان نيز آشنا هستم.
وي تأکيد کرد: هرگز اجازه نميدهم هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان سيستان و بلوچستان به فراموشي سپرده شود.
اين صنعتگر سوزندوز در خصوص بازار فروش محصولاتش گفت: تاکنون از طريق همسايهها و آشنايان براي توليداتم بازاريابي ميکردم ولي با ورود به کانونهاي مردم نهاد موفق به جذب مشتريان جديدي شدم.
وي تصريح کرد: هيچ اطلاعاتي در مورد کارت شناسايي صنعتگري ندارم و نيازمند اطلاعاتي بيشتر در مورد معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور هستم.
صادقي اظهارداشت: بيش از 40 سال است که در استان تهران زندگي ميکنم ولي ذرهاي از علاقهام به هنرهاي سنتي زاهدان کم نشده است.
اين سوزندوز با بيان اينکه تمامي مواد اوليه موردنياز را از زاهدان تهيه ميکند، ادامه داد: منجوق، پولک، آئينه، سکه، دکمه و سنگ اصليترين مواد اوليه هنر سوزندوزي را تشکيل ميدهد.
اين هنرمند يادآور شد: آثار سوزندوزي سيستان و بلوچستان انتخاب مناسبي براي هديه به دوستان و آشنايان است که همواره مورد استقبال خريداران قرار ميگيرد.
صادقي در پايان خاطرنشان کرد: امسال براي اولين بار در نمايشگاه صنايعدستي برگزار شده از سوي خانه سلامت حضور يافتم و اين امر موجب افزايش انگيزه در من شد.
112/
انتهای پیام/