وي با بيان اينکه در صورت فراهم شدن شرايط و تسهيلات سرمايهگذار با انگيزه بيشتري به اين حوزه وارد ميشود، بيان داشت: سرمايهگذاري در اين حوزه علاوه بر اينکه موجب افزايش تاسيسات گردشگري کشور ميشود به اشتغالزايي نيز کمک ميکند.
موسوي با اشاره به لزوم درجهبندي هتلها گفت: متاسفانه چندسالي است که درجهبندي هتلها از دستور کار خارج شده است و با توجه به اهميت استاندارسازي در خصوص درجهبندي هتلها دقت کمتري ميشود.
وي با بيان اينکه در بحث درجهبندي هتلها بايد بين هتل پنج ستاره نوساز و هتلي پنج ستاره با قدمت 20 سال تفاوت قائل شد، بيان داشت: از ارديبهشت ماه عملاً درجهبندي هتلها توسط اتحاديه و جامعه هتلداران انجام خواهد شد و تمام اختيارات معاونت گردشگري در اين بخش را واگذار خواهيم کرد.
معاون گردشگري کشورمان با بيان اينکه اگر بخش خصوصي در اين حوزه مسئوليتي بر عهده داشته باشد اين حوزه با حرکت پرشتابتري مسير خود را طي ميکند، خاطرنشان کرد: همچنين از سال آينده نظارت معاونت گردشگري بر کيفيت خدمات هتلها افزايش پيدا خواهد کرد.
وي حذف نرخگذاري هتلها از سوي معاونت گردشگري را از ديگر برنامههاي سال آينده اين معاونت برشمرد و افزود: معاونت گردشگري از سال آينده هيچگونه نرخگذاري براي هتلها انجام نخواهد و نرخگذاري را خود هتلها بر عهده خواهند داشت، تا از طريق زمينه رقابت در عرضه و تقاضا ايجاد شود.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي خاطرنشان کرد: فعالان عرصه هتلداري بر اين نکته واقفاند که نرخها در برخي از فصول براي پذيرش ميهمان نيازمند تغيير است.
موسوي تصريح کرد: وقتي نرخگذاري را به خود هتلها واگذار کنيم بر اساس آن دفاتر خدمات مسافرتي ميتوانند در نمايشگاههاي گردشگري با هتلها قرار داد بسته و از اين طريق فضاي رقابتي ميان هتلها ايجاد شود. همچنين لازم است سه نرخ اقامتي فصول پيک سفر، فصول غير پيک و نرخهاي گروهي براي هتلها ايجاد شود.
وي با بيان اينکه بايد به جايگاه آموزش در صنعت هتلداري کشور نيز توجه شود، به اهميت استفاده از محصولات صنايعدستي در هتلها اشاره کرد و بيان داشت: صنايعدستي کشور در بخشهاي مختلف صنعت گردشگري ميتواند تاثيرگذار باشد و پيشنهاد ميشود هتلداران کشور از اين محصولات در هتلهاي خود استفاده کنند.
/115
انتهای پیام/