بازديد دانشجويان از مواريث فرهنگي درقالب طرح مرز پر گهر

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي مرکز گردشگري علمي فرهنگي دانشجويان ايران (ايستا) – منوچهر جهانيان دبير پنجمين دوره طرح ملي ايران مرز پرگهر از برگزاري برنامه هاي علمي- فرهنگي طي هفته جاري در دانشگاه هاي اروميه، مشهد، اصفهان و صنعتي شيراز خبر داد.

دبير طرح ملي ايران مرز پرگهر گفت: دانشجويان دختر و پسر دانشگاه هاي کشور در مقاطع تحصيلي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد در رشته هاي مهندسي برق، صنايع‌غذايي ، مهندسي صنايع و مديريت صنعتي، ماشين آلات کشاورزي، مهندسي عمران و مهندسي راه آهن و ... از پروژه هاي صنعتي از جمله نيروگاه اتمي بوشهر، پروژه قطار شهري اصفهان، شرکت موتورسازان تبريز، شرکت شير هامون سلماس، سد دوستي و اماکن تاريخي باستاني و مواريث تمدني از جمله آرامگاه عمر خيام و عطار نيشابوري، کليساي ننه مريم در اروميه و غار مزدوران در سرخس مشهد بازديد نمودند.

وي تعامل و ارتباط نزديک ميان دانشجويان ودانشگاهيان با مراکز صنعتي، اقتصادي، تحقيقاتي و علمي کشور، زمينه سازي براي اشتغال فارغ التحصيلان دانشگاهي وتجلي بخشيدن به اراده و عزم راسخ « ما مي­توانيم »، تقويت روحيه خودباوري، آگاهي يافتن از تلاشهاي بزرگ علمي کشور و نيز شناخت ميراث فرهنگي و تاريخي و جاذبه هاي گردشگري کشور را از مهم ترين اهداف اين طرح دانست و اظهار اميدواري کرد اين طرح با حضور دانشجويان و همکاري اساتيد و متوليان مراکز علمي و صنعتي و ميراث فرهنگي و گردشگري کشور به صورت وسيع تحقق يافته است.

رئيس مرکز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران اردوهاي طرح ملي ايران مرز پرگهر را مکمل اهداف آموزشي و فرهنگي دانشگاه ها دانست و خاطرنشان کرد: از آنجا که اين بازديدها متناسب با رشته تحصيلي دانشجويان و بصورت تخصصي طراحي شده است، مراکز گردشگري جهاددانشگاهي سراسر کشور در نظر دارند دانشجويان را در راستاي نيل به اهداف علمي-آموزشي، ضمن کسب تجارب علمي-فرهنگي از نزديک با دستاوردهاي ملي کشور و توان متخصصين داخلي و بومي آشنا نمايند.

وي با تاکيد بر اهميت اين طرح عنوان کرد: اين اردوها زمينه هاي لازم را جهت بروز و ظهور خلاقيت ها و شکوفايي استعدادهاي بالقوه دانشجويان متعهد در مسير دست يابي به دانش هاي نوين توليد در کشور مهيا مي کند./106


انتهای پیام/

کد خبر 1388121920