تشکيل شوراي برنامه ريزي رشته‌هاي صنايع‌دستي کشور

يحيي رحمتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: دستور العمل تشکيل اين شورا تهيه شده و از اوايل سال آينده به طور رسمي فعاليت خود را آغاز مي‌کند.

وي با اشاره به اينکه يکي از مشکلات فعلي در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي مشخص نبودن وضعيت بخشي از اين رشته‌ها است، اظهار داشت: مشخص نيست بعضي از رشته‌ها جزء مجموعه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي هستند يا در اين مجموعه به شمار نمي‌آيند.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت ادامه داد: وظايف شوراي برنامه ريزي رشته‌هاي صنايع‌دستي در 7 بند خلاصه شده است.

رحمتي تصريح کرد: طرح موضوعاتي که نياز به برنامه ريزي و اقدامات حمايتي و مصوبات قانوني دارد در اين شورا پيگيري مي‌شود.

وي تأکيد کرد: نيازها و حمايت‌هاي قانوني مورد انتظار دست اندرکار ان عرصه‌هاي گوناگون صنايع‌دستي نيز در شوراي برنامه ريزي مطرح مي‌شود.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با بيان اينکه نحوه تعامل با معاونت‌هاي استاني در خصوص مباحثي چون مجوزها، استانداردهاي صنايع‌دستي و وضعيت بهداشتي کارگاه‌هاي توليدي نيز از طريق شوراي مورد نظر بررسي مي‌شود.

رحمتي در ادامه اظهار داشت: همچنين نحوه آموزش صنايع‌‌دستي و ارزيابي آموزشي اعم از آموزش عمومي و تخصصي توسط اين شورا مشخص مي‌شود.

اين مقام مسئول افزود: طبقه بندي و تبيين وظايف رشته‌هاي صنايع‌دستي در کنار حمايت از ابداعات و نوآوري‌هاي هنري و فني نيز مورد توجه شوراي برنامه ريزي رشته‌هاي صنايع‌دستي خواهد بود.

يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: از سال آتي طرح درجه بندي کردن کارت‌هاي شناسايي صنعتگري نيز توسط همين شورا اجرايي مي‌شود.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388121940