لازمه بهره‌وري از صنعت گردشگري ارتقا سطح آموزشي آن است

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) ابراهيمباي سلامي که به همراه سيدرضا موسوي به تاجيکستان سفر کرده است، در ديدار با وزير ورزش و توريسم اين کشور ضمن بيان اين مطلب افزود: گردشگري فراتر از بحث اشتغال‌زايي و کسب درآمد بيانگر هويت و معرفت مردم يک کشور است.

وي ادامه داد: گردشگري پس از صنايع نفت و خودروسازي به عنوان سومين صنعت پر درآمد داراي پيچيدگي‌هاي زيادي است که لازمه بهره‌وري از آن شناخت اين ابعاد در کنار مباحث آموزشي است.

رييس موسسه مطالعات گردشگري دانشگاه تهران ضمن اشاره به برخي وجوه مشترک فرهنگي ميان مردم ايران و تاجيکستان تصريح کرد: با توجه به اينکه زبان فارسي مهمترين وجه مشترک ميان اين دو کشور است بنابراين اين کشورها از ظرفيت‌هاي بالايي براي توسعه روابط گردشگري ميان يکديگر برخوردارند.

ابراهيمباي سلامي متذکر شد: در صورتيکه مي‌خواهيم گردشگري ميان دو کشور شکل بگيرد بايد ديدگاه تخصص‌گرايانه را در آن نهادينه کرده تا از بدو پايه‌گذاري روابط گردشگري در اين زمينه با مشکلي مواجه نشويم.

وي به راه‌اندازي دانشکده گردشگري تاجيکستان اشاره کرد و افزود: در اين دانشکده علاوه بر جذب دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري مي‌توانيم آموزش‌هاي علمي _ کاربردي را به افرادي که تمايل به تحصيل در هريک از اين مقاطع را ندارند ارائه دهيم.

وي با بيان اينکه بخش خصوصي ايران آماده همکاري در توسعه روابط گردشگري ميان دو کشور است، خاطرنشان کرد: چنانچه مي‌خواهيم توسعه گردشگري ميان دو کشور محقق شود بايد از دنياي مفاهيم و تفاهم‌نامه‌ها خارج شده و کار را عملياتي کنيم.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389012018