باستان شناسان شمال کشور گرد هم جمع مي‌شوند

دبير علمي همايش ملي \"چشم‌انداز باستان‌شناسي شمال کشور در دهه آينده\" در گفتگو با ميراث آريا((chtn هدف از برگزاري اين همايش را تبادل و تعامل بين استادان، دانشجويان و پژوهشگران و آگاهي از جديدترين يافته‌هاي باستان‌شناسي استان‌هاي شمالي کشور و نيز ارائه راهکارهايي براي توسعه صنعت گردشگري فرهنگي در اين مناطق عنوان کرد.

حسن هاشمي با بيان اينکه جلد اول مجموعه و خلاصه مقاله‌ها در روز برگزاري همايش منتشر مي‌شود بيان داشت: به دليل شمار بسيار مقاله‌ها، جلد دوم مقاله‌هاي باقي‌مانده پس از گذراندن مراحل داوري در تابستان 89 منتشر مي‌شوند.

وي با اشاره به ارائه 10 سخنراني در پنج نشست با موضوع باستان‌شناسي افزود: اين نشست‌ها پيرامون دوره‌هاي پيش از تاريخ، تاريخ اسلامي، کاوش‌ها و بررسي‌هاي باستان‌شناسي انجام شده در منطقه و بخش ديگر پيرامون محور طرح‌هاي گردشگري خواهد بود.

به گفته معاون آموزشي دانشگاه غير انتفاعي مارليک؛ اعضاي هيأت علمي و کميته داوري اين همايش يک روزه را تعدادي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌هاي سراسر کشور تشکيل داده‌اند.

دبير علمي همايش ملي \"چشم‌انداز باستان‌شناسي شمال کشور در دهه آينده\" در پايان گفت: مقاله‌هاي ارائه شده در اين همايش شامل مقاله‌هاي پژوهشگراني از سازمان ميراث فرهنگي و استادان دانشگاه‌ها است.

خاطرنشان مي‌شود؛ اين همايش به کوشش دانشگاه غيرانتفاعي مارليک نوشهر برگزار مي‌شود./119

انتهای پیام/

کد خبر 1389013037