وضعيت ساختار تشکيلاتي سنگ‌هاي قيمتي نامشخص است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي معاون صنايع‌دستي کشورمان در ديدار با نمايندگان مردم استان خراسان رضوي در مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: بخشي از وظايف مربوط به سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي ميان ارگان‌ها و سازمان‌هاي مختلف مشترک است.

وي تصريح کرد:‌ فرآوري سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي فعاليتي کاملاً هنري است که به نظر مي‌رسد جايگاه آن بايد در سازمان ميراث فرهنگي،‌ صنايع‌‌دستي و گردشگري باشد.

معاون صنايع‌دستي کشور ادامه داد: اين در حالي است که استخراج اين سنگ‌ها از معادن تنها کاري است که بر عهده وزارت صنايع و معادن به عنوان متولي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي است.

دانيالي با اشاره به اينکه هنرمندان اين عرصه در بخش فرآوري دچار سردرگمي شده‌اند، اظهار داشت: اين موضوع سبب شده هنرمند نداند که بايد به معاونت صنايع‌دستي مراجعه کند و يا رجوع به وزارت صنايع و معادن راهگشا خواهد بود.
اين استاد دانشگاه تأکيد کرد: امروز با توجه به مشکلاتي که پيش روي هنرمندان عرصه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي است، ورود به اين عرصه و اجراي برنامه‌هاي حمايتي بر هر ايراني مسلماني واجب کفايي است.

وي با تأکيد بر جايگاه استان خراسان رضوي در عرصه صنايع‌دستي افزود: خراسان رضوي در بخش گردشگري مذهبي حرف اول را در کشور مي‌زند بنابراين اين شايستگي را دارد که به پيشرفت قابل ملاحظه‌‌اي در عرصه صنايع‌دستي دست يابد.
دانيالي در ادامه اظهار داشت:‌ از نمايندگان اين استان در مجلس شوراي اسلامي مي‌خواهيم امکان ورود صنايع‌دستي به کميسيون‌هاي مختلف را فراهم کرده تا بتوانيم مصوبات و بودجه لازم اين بخش را تأمين کنيم.

معاون صنايع‌دستي يادآور شد: صنايع‌‌دستي از نگاه ما يک رسانه است و به همين دليل در طول تاريخ ماندگار مانده است که اميدواريم در حفظ و پايداري آن براي آيندگان مجلس شوراي اسلامي در کنار ما باشد.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389013146