آذربايجان شرقي محور اصلي شرکت مادر تخصصي صنايع دستي است

به گزارش ميراث آريا(chtn)،تراب محمدي به قابليت‌ها و توانمندي‌هاي صنايع دستي استان اشاره کرد و گفت:صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان آذربايجان شرقي بيش از 63 رشته بومي و اصيل و بيش از 200 هزار نفر شاغل در عرصه صنايع دستي به جز صنعت فرش دارد.

وي توجه ويژه به موضوع گردشگري و صنايع دستي را يکي از موفقيت‌هاي دولت نهم دانست و خاطرنشان کرد:اين توجه ويژه با ادغام صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري به نقطه اوج خود رسيد.

اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي استان آذربايجان شرقي تصريح کرد:
در دولت نهم با توجه ويژه به موضوع آموزش و صادرات در صنايع دستي ما شاهد رشد بيش از 100 در صد در حوزه صادرات بوديم اما با توجه به اينکه هنرمندان واحدهاي توليدي نياز به حمايت دارند در نتيجه تنها راهکار توسعه بخش صادرات است و اين مهم از طريق شرکت‌هاي فوق ميسر خواهد شد.

محمدي ادامه داد:سازمان ميراث فرهنگي به منظور تشويق هنرمندان، توليد کنندگان و صادرکنندگان صنايع دستي جهت مشارکت در راه اندازي شرکت توسعه صنايع دستي ايران فرهنگ سازي خوبي انجام داده و اين نشست در راستاي اين فرهنگ سازي است.

مدير کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي ابراز اميدواري کرد که در سال‌هاي آتي شاهد رشد و شکوفايي صنايع دستي استان‌هاي غرب و شمال غرب کشور باشيم.

لازم به ذکر است؛ اين نشست استاني به مدت يک روز با حضور هنرمندان، صادر کنندگان و توليد‌کنندگان صنايع دستي استان‌هاي غرب و شمال غرب کشور، معاونان صنايع دستي استا‌هاي مذکور و مديران معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان مرکزي،مدير کل وزارت بازرگاني،مدير کل وزارت تعاون، مديران استاني اعم از مدير کل گمرکات و تعاون و معاون برنامه ريزي استانداري در محل هتل گسترش تبريز در حال برگزاري است. /117

انتهای پیام/

کد خبر 1389020112