سيد امير منصوري در ادامه خاطرنشان کرد: بنا بر پيشنهاد اجمالي مطرح شده اين پل در يک طرح بايد به يک معبر پياده تبديل و يا مسير رفت و برگشت به پل جديد منتقل شود.
اين کارشناس شهرسازي اضافه کرد:ضرورت وجود دست کم يک پل جديد و از سويي احتمال قطعيت مکانيابي اين پل در مجاور پل قديمي از ديگر موارد مشترک اين پيشنهاد بود.
وي با اشاره به ضوابط طراحي پل و رعايت همجواري آن با پل قديمي از نظر وپژگيهاي موجود در منظر شهري و حريم منظري اين اثر تاريخي افزود: پيشنهاد مشاور تعيينکننده طرح جامع در مورد مکانيابي پل جديد در مجاور پل قديمي اجتنابناپذير است چرا که انتخاب گزينههاي ديگر مستلزم هزينه زياد و دخل و تصرف بيشتر در بافت است بنابراين با فرض ايجاد يک پل در مجاورت اين پل قديمي مطالعات آن آغاز شد.
به گفته اين مشاور؛ بر اساس مطالعات صورت گرفته شرايط ساخت، نقاط قوت و ضعف نسبت به اين پل و رعايت نکات مربوط به اجراي هر اقدام در نزديکي پل و هنگام مداخله مشخص و بررسي شده است.
منصوري با بيان اينکه سازه پل جديد بايد با مختصاتي تهيه شود که بتواند کمترين تظاهر خارجي در حريم منظري پل قديمي را داشته باشد، افزود: مشخصات مصالح، جزئيات اجرائي و معماري پل از نظر رنگآميزي و نصب عناصر ايراني چون کفسازي، رنگ و مصالح بايد حداقل خودنمايي در منظره سيماي تاريخي بابلسر داشته باشد./119
انتهای پیام/