وي با اشاره به محورهاي مختلف فعاليت در مجموعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: غناي فرهنگي و ارزش تاريخي قزوين در کنار توسعه صنعت گردشگري که يکي از اهداف کلان کشور است بايد با برنامه ريزي صحيح براي ايجاد بستر و فضاي مناسب جهت جذب گردشگري همراه و هماهنگ شود تا زمينه تعادل در تجميع بين دو صنعت گردشگري و صنايع دستي فراهم شده و به ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي اين شهرستان کمک کند.
وي استقبال جوانان و نوجوانان را در اجري اين طرح مهم خواند و افزود: آموزش هنرهاي سنتي و کاربردي کردن آن از هدفهاي بلند مدت طرحهاي آموزشي مرکز است تا بتواند علاوه بر احياي اين هنرها و جذب علاقمندان در جهت رونق بخش اقتصادي و ايجاد اشتغال و درآمد زايي براي جوانان سهيم باشد.
رضاپور با اشاره به فضاي آموزشي و فعاليتهاي اين مرکز گفت: اين مرکز داراي 6 کارگاه آموزشي در شش رشته (معرق، سفالگري، گليم بافي، رودوزيهاي سنتي، طراحي سنتي) آماده بهره برداري شده است که اميدواريم اين مرکز بتواند در راستاي حفظ و احياي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري منطقه البرز گام موثري بردارد.
حجت الاسلام و المسلمين علي عادلپور امام جمعه شهر الوند افتتاح اين مرکز را براي شهرستان البرز مهم خواند و گفت: راه اندازي اين مرکز در شهري که نمادي از ايران کوچک با اقوام مختلف است بسيار ضروري بوده و ميتواند علاوه بر صنعتي بودن اين شهرستان ابعاد فرهنگي و هنري آن را افزايش داده و آن را در سطح کشور معرفي نمايد.
امام جمعه الوند با اشاره به کاربردي کردن فعاليتهاي اين مجموعه اظهار داشت: آموزش کاربردي هنر و صنعت و معرفي آن در کنار هم ميتواند انگيزهاي براي نوجوانان و جوانان فراهم کرده تا از همه امکانات موجود به طرز صحيح و شايسته استفاده نمايند.
شايان ذکر است : اين مرکز در شهرالوند، خيابان شهيد بهشتي جنب پارک نور و نبوت واقع شده و علاقمندان ميتوانند در رشته هاي (معرق، سفالگري، گليم بافي، رودوزيهاي سنتي، طراحي سنتي)ثبت نام کرده و جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 2222880-0282 تماس حاصل کنند./106
انتهای پیام/