مسعود علويان صدر با بيان اينکه در تمامي استانها نيز ستادي به همين منظور و به رياست مديريت کل استانها تشکيل شده است هدف از تشکيل اين ستاد را بهرهگيري از تمام توان فني، اجرايي و تخصصي سازمان ميراث فرهنگي در زمانهاي بحراني عنوان کرد.
به گفته اين مقام مسئول؛بر اساس برنامهريزيهاي انجام شده کارشناساني به منظور حفاظت فيزيکي در موزهها، مامور شدهاند تا به بررسي نقاط قوت و ضعف چارچوب فيزيکي و حفاظت فيزيکي موزهها بپردازند و پس از بررسي گزارش خود را ارائه دهند.
معاون حفظ، احيا و ثبت آثار سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد: بنا به دستور رياست سازمان همه موزههاي کشور بايد از حفاظت الکترونيکي کامل و جامع برخوردار شوند.
علويان با بيان اين که مديريت نيروي انساني مربوط به زمان وقوع حادثه است، بيان داشت: مسئولين مستقيم و غيرمستقيم در تمامي موزههاي کشور موظف شدهاند تا حفاظتهاي که بايد به صورت ردهبندي در قالب پلان مديريتي حفاظتي صورت گيرد را سازماندهي و اعلام کنند .
به گفته اين مقام مسئول در معاونت حفظ، احيا و ثبت آثارسازمان ميراث فرهنگي؛تا اواسط سال جاري قرار است با برگزاري مانوري پيرامون اين موضوع، ميزان عملکرد مسئولان سازمان ميراث فرهنگي در زمان حادثه رصد شود.
وي با اشاره به انتخاب تعدادي از استانهاي کشور به عنوان استانهاي معين اظهارداشت: در زمان وقوع حادثه چنانچه نيروهاي تهراني نتوانند به موقع وارد عمل شوند استانهاي معين، با توجه به منطقهبندي صورت گرفته نسبت به حمايت از موزهها و اماکن تاريخي اقدام ميکنند.
علويان با بيان اينکه در اين راستا تمامي استانها ايجاد مخازن امن محلي را در دستور کار خود قرار دادهاند تصريح کرد: هماکنون ايجاد پوشش مخازن امن منطقهاي در 12 منطقه کشور تعيين شده است.
وي در پايان يادآور شد: مخازن امن ياد شده به منظور حفاظت بخش عظيمي از آثار فرهنگي-تاريخي در فاصلهاي دور از شهر تهران ايجاد خواهد شد./119
انتهای پیام/