وي ادامه داد: معتقديم بايد بخش خصوصي فعال شود و در اين راستا حاضريم مناطق حفاظت شده را به بخش خصوصي واگذار کنيم و در آينده نيز دو تا سه منطقه را به بخش خصوصي واگذار کنيم، اما اين نگراني نيز وجود دارد که بخش خصوصي اين مناطق را دچار خدشه نکند.
صدوق با اشاره به ظرفيت بالاي ايران در حوزه حيات وحش متذکر شد: از حيات وحش بايد اصولي برداشت شود، اما متأسفانه در حال حاضر شکار به صورت جزيرهاي انجام ميشود که اين امر حيات وحش را دچار مخاطره ميکند.
وي با اشاره به واگذاري برخي امور به بخش خصوصي بيان داشت: درصدد هستيم صدور پروانه شکار را نيز به بخش خصوصي واگذار کنيم.
معاون منابع طبيعي سازمان محيط زيست بر لزوم آموزش در اين حوزه تأکيد داشت و افزود: در حال حاضر اسلحه شکاري زيادي در دست مردم است، به طوري که شکارچي حرفهاي کم اما شکارش زياد است، بنابراين تلاش کرديم تا تعداد تيرهاي شکار را کاهش دهيم.
صدوق همچنين خاطر نشان کرد: ديدگاههاي مسئولان بلندپايه کشور نسبت به شکار منفي است و اين خود از دلايل عدم رونق اين شاخه از گردشگري است؛ لازم است اين رويکرد را عوض کنيم تا از اين طريق گامي در توسعه اين شاخه از گردشگري برداشته شود.
اين مقام مسئول متذکر شد: سازمان حفاظت محيط زيست از ابتداي شهريور ماه مجوزهاي شکار را صادر خواهد کرد و پروانههاي شکار نيز هر 2 ماه يکبار تمديد ميشود.
وي بيان داشت: در مورد شکار گراز نيز هيچ محدوديتي نداريم و براي شکار اين گونه حياتوحش نيز در هر زمان مجوز صادر خواهيم کرد.
معاون منابع طبيعي سازمان حفاظت محيط زيست اظهار داشت: همچنين در صدد تهيه طرح مديريت جامع شکار و صيد هستيم ./115
انتهای پیام/