علائق اين افراد براي سفر به ايران و ديدن منزل حاجي بکتاش آنان را در قالب گردشگر فرهنگي جاي ميدهد که ميتوان با فراهم آوردن زمينه سفر آنان به شهرهاي مشهد، قم، شيراز و برخي امامزادهها به توسعه گردشگري زيارتي کشور نيز کمک کرد، چراکه پيروان اين فرقه احترام خاصي براي ائمه قائل هستند.
در اين نشست که با حضور پوينده مدير کل دفتر توسعه گردشگري، باقري معاون امور بينالملل بعثه مقام معظم رهبري و کريملو معاون وي، لشگري مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خراسانرضوي، ارجمندي مدير کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قم، آقاباقري رئيس گروه بررسي و توسعه بازاريابي معاونت گردشگري و شيخي کارشناس دفتر توسعه گردشگري برگزار شد بر معرفي منزل حاجي بکتاش ولي که در فهرست ميراثملي کشور نيز به ثبت رسيده است تاکيد شد.
پوينده نيز ضمن استقبال از اين پيشنهاد بر لزوم بررسي راهکارهاي اجرايي و زمينهسازي براي ورود ترکان علوي مقيم آلمان به ايران تاکيد کرد و اين طرح را در دستور کار دفتر توسعه گردشگري قرار داد.
حاجي بکتاش ولي فيلسوفي انسان گرا و عارفي مسلمان، از خراسان بود که در سالهاي 1209-1271 در آناتولي (ترکيهکنوني) زندگي ميکرد. طريقت علوى \"بکتاشيه\" منتسب به است.
/115
انتهای پیام/