ظرفيت‌هاي محرق ساقه گندم ناشناخته است

محمد بيک نيا هنرمند محرق کار تهراني در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين رشته مي‌تواند براي جوانان ايران زمين به خوبي درآمد زايي کند.

اين هنرمند با تأکيد بر اينکه بهتر است محرق ساقه گندم کاه نما ناميده شود، اضافه کرد: مواد اوليه اين هنر را ساقه گندم تشکيل مي‌دهد.

وي با اشاره به اينکه ساقه گندم نوعي ورقه سلولزي است، ادامه داد: اين ورق بيش از دو هزار سال طول عمر دارد و از جنس کاه است.

اين صنعتگر با بيان اينکه از محرق ساقه گندم در هنرهاي تجسمي استفاده مي‌شود، تأکيد کرد: توليد آثارم به حدي از کيفيت بالايي برخوردار است که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درجه هنري دريافت کردم.

به گفته وي اين رشته در گذشته به صورت ابتدايي انجام مي‌شد و شيوه جديدي که او کار مي‌کند نيازمند تبليغات جدي است.

بيک نيا با بيان اينکه رنگ بر روي ساقه‌گندم بسيار پايدار است، افزود: از اين هنر مي‌توان در صنايع‌چوبي، بر روي ديوار و چيدمان‌هاي هنري استفاده کرد.

اين صنعتگر نبوغ فکري، استعداد و خلاقيت را از عوامل اصلي موفقيت هنرمندان در اين عرصه عنوان کرد و اظهار داشت: اين رشته در کشورهاي گوناگوني از جمله اردن، مصر، سوريه، پاکستان و هند نيز انجام مي‌شود ولي به پيشرفتگي توليدات من نمي‌رسد.

وي يادآوري کرد: تاکنون تابلو‌هايي از آيات قرآني با استفاده از محرق ساقه گندم ساخته‌ام که توجه هنردوستان ساير اديان را نيز به خود جلب کرده است.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1389021845