فصل جديد پرنده نگري آغاز شد

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، محمد علي فياضي مسئول کميته ملي طبيعت گردي با بيان اين خبر گفت: کارگروه پرنده نگري چندي پيش از سوي کميته ملي طبيعت گردي تشکيل شد تا با گردهمايي مسئولين ارگان هاي فرابخشي مسيري به سوي معرفي و به کارگيري ظرفيت هاي متعدد اين رشته در راستاي جذب گردشگران بگشايد.

وي با بيان اينکه يکي از برنامه هاي پيش روي کارگروه مذکور تعيين يک روز از تقويم کشور بنام پرنده نگري است، ياد آور شد: هم اکنون طي جلسات جاري کارگروه اين موضوع با نهادهاي مرتبط در ميان گذاشته شده است تا با تعيين يک روز از سال بنام پرنده نگري، سياست هاي اجرايي برنامه ريزي شده وجه عملياتي يابد.

فياضي با بيان اينکه صنعت گردشگري کشور با توسعه طبيعت گردي آينده قابل قبولي پيش روي خود دارد، گفت: در تلاش هستيم تا همزمان با تعيين روز پرنده نگري در تقويم کشور و هماهنگ با شعار جهاني \" توريسم و تنوع زيستي\" در سال 2010، پيوند گردشگران و رشته پرنده نگري را برقرار کنيم.

وي خاطرنشان کرد: تصميم بر آن است تا هماهنگ با اين رويکرد، برنامه هاي متعددي همانند فراهم آوردن شرايط پرنده نگري در پارک هاي شهر تهران و سپس کل کشور، برگزاري تورهاي خاص اين موضوع، برپايي نمايشگاه هاي عکس و ساير برنامه هاي فرهنگي و جشنواره هاي مرتبط در دستور کار قرار گيرد.

اين مقام مسئول در پايان يکي ديگر از اهداف پيش روي کارگروه پرنده نگري را پيگيري روند تشکيل پرونده ثبت\" زاغ بور\" بعنوان تنها گونه بومي کشور نام برد و ياد آور شد: اميد است با اتکا بر تعامل و همفکري ارگان هاي فرابخشي، مسير گشوده شده به سوي بهره گيري از ظرفيت 517 گونه پرنده در سراسر کشور، شکوفايي صنعت گردشگري اين سرزمين را در پي داشته باشد./106


انتهای پیام/

کد خبر 1389022213