پرنده‌نگري و گردشگري روستايي؛ محورهاي توسعه گردشگري ميقان

مجتبي‌رضواني؛ معاون گردشگري استان مرکزي در اين باره به ميراث‌آريا(Chtn) گفت: اين توسعه با تاکيد بر گردشگري مسئولانه، حفاظت از محيط زيست و عرصه‌هاي منابع طبيعي و با محوريت پرنده‌نگري و پياده‌روي در قره‌داغ‌هاي تالاب ميقان انجام خواهد شد.

وي ادامه داد: تالاب ميقان از چند ظرفيت متفاوت از هم برخوردار است که هريک به تنهايي داراي ارزش‌هاي زيست محيطي و طبيعي قابل توجهي است که در کنار يکديگر يک مجموعه کامل طبيعت‌گردي را ايجاد کرده‌اند.

معاون گردشگري استان مرکزي تصريح کرد: وجود عرصه‌هاي آبي در اين تالاب، وجود املاح سولفات سديم در سطح بسيار وسيع، مهاجرت درناها از شهريور تا فروردين به اين تالاب و وجود پليکان و کاکايي در طول سال در اين تالاب بسيار قابل توجه است.

رضواني قره‌داغ‌ را پوشش گياهي خاص اين منطقه عنوان کرد و بيان داشت: در ضلع غربي تالاب سطح وسيعي از اين پوشش گياهي ديده مي‌شود که به طور کامل متفاوت از ضلع شرقي تالاب است.

وي افزود: علاوه بر اين وجود ماسه‌زارها، حوضچه‌هاي نمک‌گيري محلي، وجود روستاهايي با بافت سنتي، مزارع کشاورزي با کشت پراکنده و غيرمتمرکز مجموعه‌اي طبيعي با جغرافياي انساني را به وجود آورده که براي هر بيننده‌اي جذابيت دارد.

رضواني گفت: تمامي اين موارد موجب شد تا توسعه طبيعت‌گردي با دو محور پرنده‌نگري و گردشگري روستايي در دستور کار اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي قرار گيرد.

معاون گردشگري استان مرکزي خاطرنشان کرد: به اين منظور کميته‌اي تشکيل شده است تا با کمک استانداري، اداره کل ميراث‌فرهنگي استان، دهياري‌ها، دفاتر خدمات مسافرتي و موسسه سبزانديشان تور گردشگري با علائق ويژه در استان راه‌اندازي شود.

/115













انتهای پیام/

کد خبر 1389022511