وي با اشاره به اينکه اين معاونت از ماههاي گذشته با چاپ فراخوان نسبت به انتخاب مشاوران در دو بخش طراحي و مطالعه بسته بندي و نمونه سازي محصولات صنايعدستي اقدام کرده است، اظهار داشت: 7 شخصيت حقيقي فعاليت مربوط به طراحي و بسته بندي توليدات صنايعدستي را برعهده گرفتند.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت ادامه داد: سراميک آبي شهرضا، کنده کاري روي چوب مازندران، زيور آلات سنتي، زيلو، چاپ قلمکار، ظروف سنگي مشهد و نمد کرد هفت محصول صنايعدستي هستند که در بخش نمونه سازي آنها اقدام ميشود.
وي با بيان اينکه هدف از نمونه سازي احياء و بازگرداندن اين محصولات به خط توليد انبوه است، گفت: متأسفانه اين توليدات به دليل نداشتن کاربرد در زندگي روزمره مردم از ميان رفتهاند و اين معاونت تصميم بر تعريف کاربري تازه براي آنها دارد.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: معاونت صنايعدستي تمامي هزينههاي لازم را براي مراحل مطالعاتي و پيش توليد را از محل اعتباراتي که ماههاي قبل دريافت کرده، متقبل شده است.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد افزود: همچنين سرمايه گذاراني که قادر به فعاليت در بخش توليد انبوه نمونه سازي و بسته بندي باشند، از محل اعتبارات سازماني تسهيلات دريافت ميکنند.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: مشاوران با ارائه طرح مطالعاتي جامع در خصوص اين گروهها معاونت صنايعدستي را در بحث طراحي و مطالعات مربوط به بسته بندي و نمونه سازي ياري کردند.
وي يادآور شد: از 7 محصول نمونه سازي شده در روز 20 خرداد برابر با روز جهاني صنايعدستي رونمابي ميشود.
111/
انتهای پیام/