براي بيمه هنرمندان نيازمند اعتبار 500 ميلياردي هستيم

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس مرکز ملي فرش ايران در نشست خبري که در سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب به خبرنگاران گفت: هرچند اعتباري که در سال گذشته به بيمه قاليبافان اختصاص يافته اندک بود ولي اقدام مناسبي در ابتداي امر به شمار مي‌آيد.

فيصل مرداسي افزود: در حال حاضر تمرکز بر روي شناسايي قاليبافاني است که بافندگي مي‌کنند تا بتوانند گواهي مهارت آموزش فني خود را دريافت کنند.

وي با اشاره به اينکه در مرحله اول 130 هزار صنعتگر از بيمه تأمين اجتماعي بهره‌مند مي‌شوند، ادامه داد: حداقل اعتباري که براي سال‌هاي 89 و 90 نيازمنديم 500 ميليارد تومان است.

رئيس مرکز ملي فرش ايران تصريح کرد: تفاهم‌نامه‌ ميان اين مرکز و سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور با هدف تسهيل اجراي بيمه قالي بافان منعقدشده است.

وي با بيان اينکه ابن تفاهم نامه بر اساس قانون مصوب گواهي کارت مهارت آموزش فني و حرفه‌اي منعقد شده، افزود: صدور اين گواهي توسط سازمان آموزش فني و حرفه‌اي انجام مي‌شود.

اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: قاليبافاني که در گذشته بيمه عمر و بيمه بازنشستگي خود را تکميل کرده‌اند، از بيمه خدمات درماني‌هم بهره‌مند مي‌شوند.

به گفته وي تعامل مرکز ملي فرش ايران و سازمان آموزش فني و حرفه‌اي به اين تفاهم نامه محدود نمي‌شود و اميدواريم در زمينه آموزش قاليبافي و ارتقاء اين رشته از صنايع‌دستي، تفاهم‌ نامه‌هاي ديگري براي فعاليت مشترک امضا کنيم.

رئيس مرکز ملي فرش ايران تأکيد کرد: فرش دستباف ايران به عنوان هنرصنعت بومي اصيل ايران به شمار مي‌آيد که از جمله کالاهاي مهم صادراتي است.

وي يادآور شد: بخش عمده‌اي از درآمد خانواده‌هاي روستايي و برخي از خانواده‌هاي شهري از طريق قاليبافي تأمين مي‌شود و ما بايد براي توسعه جايگاه بين المللي فرش قاليبافان را تقويت کنيم.

مرداسي در پايان خاطر نشان کرد: مرکز ملي فرش ايران آموزش به بافي را در شهرها و روستاها انجام مي‌دهد و علاقمنديم اين امر به صورت مشترک در فضاهاي آموزشي سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور نيز انجام شود.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1389030131