وي با اشاره به اينکه چنين همايشي تاکنون در کشور برگزار نشده است، تصريح کرد: ايران از ظرفيت بسيار بالايي در حوزه گردشگري مذهبي برخوردار است؛ اما تاکنون اين موضوع و استفاده از اين فرصت در توسعه گردشگري مذهبي چندان مورد توجه قرار نگرفته بود.
موسوي ادامه داد: حرم مطهر امام رضا(ع) در شهر مشهد به عنوان نخستين قطب گردشگري مذهبي کشور مورد توجه و علاقه تمامي هموطنان قرار دارد و از اين ظرفيت مي توان در جذب شيعيان کشورهاي مختلف به ايران در قالب گردشگر مذهبي بهره برد.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري تصريح کرد: حرم امام رضا(ع)، حرم حضرت معصومه(س) و حرم شاه عبدالعظيم سه مکان زيارتي هستند که شيعيان بسياري از اقصي نقاط جهان علاقه مند سفر به ايران با هدف زيارت اين سه حرم هستند.
وي تبليغات را مهمترين راه براي معرفي ظرفيت هاي مذهبي ايران عنوان کرد و بيان داشت: بهترين راهکار اين است که از ظرفيت ائمه جماعتي که در کشورهاي مختلف اسلامي به خصوص در اروپا داريم استفاده کنيم، چراکه اين افراد مي توانند تبليغات خوبي براي معرفي ايران داشته باشند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله متذکر شد: توسعه گردشگري مذهبي و ورود گردشگري در اين حوزه مي تواند در رسيدن به 20 ميليون گردشگر تا سال 1404 تاثيرگذار باشد.
موسوي بيان داشت: به اين منظور مي خواهيم از ائمه جماعاتي که نمايندگان ايران در ساير کشورها هستند براي حضور در اين همايش دعوت به عمل آوريم؛ علاوه بر اين ساير فعالان مذهبي ديگر شرکت کنندگان در اين همايش به شمار مي روند تا بتوانيم هم انديشي خوبي در خصوص معرفي ايران و جاذبه هاي مذهبي آن داشته باشيم.
/115
انتهای پیام/