جونکو تانيگوچي ادامه داد: ايجاد نوآوري در توليدات حرکتي مثبت است ولي اگر بخواهد به شيوهاي صحيح پيش رود روندي بلند مدت را طي خواهد کرد.
وي استفاده از مواد اوليه شيميايي را از مواردي دانست که در توليدات عرضه شده در اين نمايشگاه به چشم ميخورد و افزود: شيوه رنگآميزي و رنگهاي به کار رفته در توليدات صنايعدستي استانها در مقايسه با گذشته تغيير کرده است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: فردي که به بازديد از نمايشگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي ميآيد به دنبال خريد کالاهايي سنتي است و هنرمندان بايد حفظ اصالت محصولات را مدنظر قرار دهند.
وي با تأکيد بر لزوم استفاده از رنگهاي طبيعي در هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: خانوادههاي ايراني رنگهاي طبيعي را ميپسندند چون اين رنگها احساس گرمي به انسان ميبخشد.
مسئول بخش فرهنگ دفتر منطقهاي يونسکو در ايران با تأکيد بر اينکه نبايد اجازه دهيم صنايعدستي ايران حالت صنعتي به خود گيرد، اظهار داشت: هنرمندان بايد دست به خلق آثاري بزنند که ضمن دارا بودن قيمت مناسب از اصلت برخوردار باشد و در زندگي روزمره افراد کاربرد داشته باشد.
تانيگوچي اضافه کرد: بسياري از افراد از مزاياي توليدات صنايعدستي آشنايي ندارند که بايد آگاهيها در اين زمينه افزايش يابد.
وي يادآور شد: در غرفه توليدات چوبي استان مازندران شاهد استفاده از برند بوديم که اميدوارم استفاده از نام تجاري براي تمامي محصولات هنرهاي سنتي و صنايعدستي اجرايي شود.
مسئول بخش فرهنگ دفتر منطقهاي يونسکو در ايران خاطر نشان کرد: متأسفانه تا کنون با هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان کهگيلويه و بوير احمد آشنايي نداشتم و در اين نمايشگاه از نزديک با آثار صنعتگران اين استان آشنا شدم.
112/
انتهای پیام/