قدمت دفن زباله در اين منطقه به 40 سال پيش مي رسد و اکنون ديگر گنجايش پذيرش زبالههاي تهران را ندارد. اکنون معلوم نيست با توجه به تغيير مديريت سازمان بازيافت شهرداري تهران، آيا تغييري نيز در روند دفن غير اصولي و غيربهداشتي زبالههاي تهران در کهريزک در پيش خواهد بود و يا همچنان بايد شاهد اخبار نگران کنندهاي از تهديد سلامت مردم ساکن کهريزک باشيم.
از جمله خطراتي که مردم اين مناطق را تهديد ميکند تشکيل درياچههاي چند هکتاري از شيرابههاي زباله، تجمع ده ميليون تن گاز متان در لابهلاي زبالهها، بوي نامطبوع و تعفن زباله و خطراتي را که به همراه دارد است.
نفوذ شيرابههايي که دفن روزانه 8 هزار تن زباله در کهريزک به دنبال دارد در منابع آب و خاک زيرزميني، تخريب محيط زيست، تجمع گاز متان عاملان اصلي تخريب محيط زيست است و خود به خود جايي براي کمربند سبز شهرداري باقي نمي ماند!
تصور اينکه تهران براي تنها يک روز، 8 هزار تن زباله را راهي کهريزک ميکند، چندان فاجعه آميز است که نمي توان به سادگي از آن عبور کرد. يعني به اندازه يک ساختمان 60 طبقه، در عمق خاک، زباله هاي عفوني و غير بهداشتي را به روش غير علمي و تنها با آلودن به آهک، دفن ميکنند.
جالب اينجاست شهروندان کهريزک در فاصله کمي از اين ترانشه ها به زندگي مي پردازند و پس از 45 سال دفن غير اصولي و ضد بهداشتي زباله در کهريزک، انتقال مرکز دفن زباله ها به نقطهاي ديگر بعيد به نظر مي رسد.
انتهای پیام/