وي با تأکيد بر اينکه اين محفظهها کاملاً مناسب و کنترل شده است، گفت: براي هر يک از اين ويترينها نزديک به 30 ميليون تومان هزينه شده است.اين ويترينها مجهز و وصل به نمايشگرهايي است که به دقيقه و ساعت وضعيت مردان نمکي را گزارش ميکند.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي زنجان خاطر نشان کرد: از سالهاي گذشته همواره اعلام ميشود که مردان نمکي در حال تخريب و فروپاشي هستند اگر اينگونه بود در حال حاضر اثري از اجساد نمکي وجود نداشت.
مدير کل ميراث فرهنگي استان زنجان متذکر شد: معدن نمک چهرآباد دومين معدن نمک در دنيا است که توسط اين هيأت باستانشناسي کار شده و قطعاً نتايج آن نه تنها براي کشور ما بلکه براي دنيا در آن مقطع زماني و اطلاعات حاصله از آن در زمينههاي مختلف همچون زمينشناسي، گياهشناسي و انسانشناسي حائز اهميت است.
اين مقام مسئول درميراث فرهنگي استان زنجان ادامه داد:با توجه به اينکه در گذشته معدن چهرآباد در دست بهرهبردار بوده است متاسفانه اين معدن به صورت غير اصولي مورد بهره برداري قرار گرفته و ديوارهاي بسيار عظيم در معدن ايجاد شده است که نيازمند اعتباراتي براي رفع خطر، تعديل ارتفاع ديوار و ساماندهي آن است.
وي تصريح کرد:در صدد هستيم اين حفاري در سال آينده به صورت گستردهتري در تونلها انجام گيرد با توجه به اينکه معدن نمک چهرآباد تنها معدني است که به گفته باستانشناسان آلماني به اين شکل و با اين عظمت در دنيا وجود دارد./117
انتهای پیام/