وي با اشاره به اينکه از نظر تصادفات جادهاي کشور ايران جزؤ 10 کشور با آمار بالا در دنيا به شمار ميرود گفت: متأسفانه شاخص تعداد کشته شدگان حوادث جادهاي در کشور موجب نگرانيهاي فراوان است.
رئيس بيمارستان هفتم تير تصريح کرد: بيشترين مجروحان جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق تهران به اين بيمارستان ارجاع داده ميشوند که اين افراد از شهرستان هاي رباط کريم، شهريار و ورامين هستند.
وي از راهاندازي بخش مراقبتهاي ويژه با 14 تخت بستري خبرداد و گفت: بيشترين عملهاي جراحي که در بيمارستان شهداي هفتم تيم صورت ميگيرد انجام امور ارتوپدي و جراحيهاي اعصاب است و متأسفانه 60 درصد بيماراني که به اين مرکز مراجعه ميکنند نيازمند بستري در 2سرويس ارتوپدي و جراحي اعصاب هستند.
نجاري گفت: در اين بيمارستان تعداد مراجعان سرپايي بسيار اندک است و 60 درصد مراجعان از طريق آمبولانس، 30 درصد از طريق خودروهاي گذري و تنها 10درصد از بيماران شخصاً به اين مرکز مراجعه ميکنند.
اين متخصص پزشک قانوني و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در ادامه افزود: بين 30 تا 35 درصد مراجعان به بيمارستان هفتم تير که بزرگترين بيمارستان تروما در کشور مربوط به موتورسواران بوده که به دليل استفاده نکردن از کلاه ايمني دچار صدمان شديد شدهاند.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر ضريب اشتغال تخت اين بيمارستان در حداکثر خود قرار دارد افزود: بيش از 20 درصد مراجعان به اين بيمارستان نيازمند به بستري در بخش مراقبتهاي ويژه هستند و اغلب حدود 7 تا 10 روز در اين مرکز درماني براي جراحي و درمانهاي مختلف بستري ميشوند.000
انتهای پیام/