اين درآمد که پيش بيني ميشود به دليل علاقه شهروندان اين کشور به جاذبههاي شرقي عربستان علاوه بر شهرهاي مذهبي و تاريخي به وقوع بپيوندند، مقامات سازمان گردشگري عربستان را به ترغيب به برپايي 19 جشنواره تابستاني کرده است.
براساس آمارهاي ارائه شده از ارگانهاي ذيربط، از مجموع گردشگران عربستان،51 درصد به سفرهاي تفريحي علاقه مند بود 25 درصد از عربستانيها ديدن اقوام و آشنايان را ترجيح داده و تنها 23 درصد از کل گردشگران به سفرهاي مذهبي علاقه مندي نشان ميدهند.
شايان ذکر است، عربستان به دليل سابقه تاريخي و اهميت جغرافيايي خود در دورههاي پيش از اسلام، از جاذبههايي تاريخي نيز برخوردار است که برخي از آنها با ثبت شدن در فهرست ميراث جهاني يونسکو، سالانه عدهکثيري را به سمت خود ميکشانند. يکي از اين جاذبهها شهر مدائن صالح در شمال غرب مدينه است. اين شهر که همه ساله ميزبان هزاران گردشگر است داراي قبرستاني مشتمل بر 130 قبر و سازههاي ساختماني بوده که سکونتکاه قبيله نباتيين در حدود 2000 سال پيش بوده است.
مقامات سعودي در برنامههاي بلند مدت خود در بخش گردشگري درصدد با توسعه زيرساختهاي اين صنعت تا سال 2015 درآمدي 118 ميليارد ريالي و تا سال 2020 درآمدي 232 ميليارد ريالي را از بخش گردشگري به دست آورند./109
انتهای پیام/